کلامی گفت: با درج اطلاعات یارانه بگیران در سامانه تجارت داخلی، خرید گوشت از فروشگاه های متصل به این سامانه فراهم می شود.

گوشت تنظیم بازاری برای جامعه هدف، توزیع خواهد شد به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا کلامی، مدیر کل دفتر برنامه ریزی تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: بر اساس تصمیم اتخاذ شده مقرر است شیوه توزیع گوشت تنظیم بازاری تغییر کند، در این راستا گوشت تنظیم بازاری برای جامعه هدف، توزیع خواهد شد.

کلامی درباره مکانیزم عرضه افزود: مقرر است فهرست یارانه بگیران از سازمان هدفمندی احصا تا در سامانه تجارت داخلی بارگذاری شود، در این صورت فروشگاه‌هایی که به این سامانه متصل هستند، می‌توانند گوشت تنظیم بازاری را برای گروه‌های هدف عرضه کنند.

مدیر کل دفتر برنامه ریزی تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: در این راستا سازمان هدفمندی، اطلاعات مرتبط یارانه بگیران را برای درج در سامانه تجارت داخلی ارائه می‌کند و در این قالب جامعه هدف می‌توانند از فروشگاه‌هایی که پوز متصل به این سامانه را دارند، گوشت خریداری کنند. از طرف دیگر پیش از این گوشت وارداتی در خرده‌فروشی‌ها تکه می‌شد، اما در قالب جدید گوشت وارداتی چهار تکه می‌شود، یعنی هر شقه به دو تکه تقسیم می‌شود و عنوان گوشت تنظیم بازار و قیمت بر بسته‌ها درج خواهد شد. به این ترتیب گوشت وارداتی در بسته‌های سه تا چهار کیلویی بسته بندی می‌شود تا مردم دچار اتلاف وقت برای خرید نشوند و صف‌ها از میان برود.

وی در پاسخ به این سئوال که گوشت تنظیم بازاری در این قالب در چه نقاطی توزیع می‌شود، گفت: اسامی واحد‌ها اطلاع رسانی می‌شود و واحد‌های عرضه‌کننده نیز مکلف به نصب بنر هستند.  البته تدابیری در خصوص بعد خانوار و ... اندیشیده می‌شود و به زودی گوشت‌ها در بسته‌های دو، دو کیلو و نیم، سه، سه کیلو و نیم و چهار کیلویی بسته بندی می‌شود و افراد با توجه به نیاز خود می‌توانند این گوشت را خریداری کنند.


بیشتر بخوانید: گوشت دولتی هنوز به رستوران داران داده نشده است/ کباب ۸ تا ۱۰ هزار تومان فاقد کیفیت است


کلامی اظهار کرد: دولت با تمامی توان در حال تامین گوشت مورد نیاز کشور است و از این نظر نگرانی وجود ندارد و برای پیشگیری از قاچاق از یک سو  و واردات دام مولد برای افزایش ظرفیت تولید گوشت در کشور از سوی دیگر در حال پیگیری است و بر اساس اعلام متولی اصلی این مساله، وزیر جهاد کشاورزی قیمت دام زنده باید در حدود ۲۴ هزار تومان باشد، اما افزایش نرخ ارز سبب شد قاچاق دام زنده تا ۴۴ هزار تومان در هر کیلو افزایش قیمت یابد.

مدیر کل دفتر برنامه ریزی تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت درباره تصمیمات اتخاذ شده برای تامین گوشت مصرف‌کنندگان عمده مانند دانشگاه‌ها و رستوران‌ها و البته کارخانه‌های سوسیس و کالباس گفت: به موجب مصوبه دولت این واحد‌های عمده مصرف کننده باید نیاز خود را با ارز نیمایی وارد کنند تا تقاضایشان وارد بازار نشود، اما تا زمانی اجرایی شدن این طرح، گوشت مورد نیاز این واحد‌ها را تامین می‌کنیم البته قیمت عرضه گوشت به این واحد‌ها بالاتر از قیمت گوشت تحویلی به خانوار است چرا که محصولات تولیدی این شرکت‌ها و واحد‌ها مشمول قیمت‌گذاری نیست.

وی درباره قیمت گوشت در طرح جدید گفت: قیمت گوشت در این طرح تغییر می‌کند و نرخ‌ها به زودی اعلام می‌شود.

انتهای پیام/

قیمت دام زنده باید در حدود ۲۴ هزار تومان باشد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ملکوت
۰۸:۵۴ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
پس زود راهش بیندازید تا مردم این همه مشکلات نداشته باشند درصف گوشت که خیلی بی نظمی هست در توزیع گوشت .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۴۵ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
روزي ٥٠٠ نفر گوشت ميارن تو ميوه و تره بار
نصفشو همون كارگراي تره بار ميگيرن ميدن به رستورانا و چلوكبابيا
Iran (Islamic Republic of)
علی
۲۳:۳۴ ۳۰ بهمن ۱۳۹۷
یعنی هر کی یارانه نمیگیره باید گوشت کیلویی 120 هزار تومان بخره؟ واقعا خنده داره
آخرین اخبار