یکی اینکه ماندگاری طولانی داشته باشد چون لازم است دو تا سه هفته سالم و تازه باقی بماند به همین دلیل است که مردم برای خرید شیرینی عیدشان بیشتر سراغ شیرینیهای خشک میروند و تولید شیرینی خشک در قنادیها به ۷۵ درصد کل تولیدات شیرینیشان میرسد و دومین ویژگی شیرینی مناسب برای عید، ارزانی و سبکی آن است؛ چون تعداد زیادی مهمان در عید نوروز به یک خانه رفت و آمد میکنند و صرفه با شیرینیهای سبک و کوچک است که با خرید یک کیلوگرم از آنها بتوان از تعداد بیشتری مهمان پذیرایی کرد.
برای خرید شیرینی عید اول تصمیم بگیرید چه نوع شیرینی را دوست دارید و به ذائقه مهمانانتان هم خوش میآید. از طرف دیگر، باید بدانید که چه شیرینیهایی در بازار موجود است و مهمتر از همه بودجهای که برای خرید شیرینی عید در نظر گرفتهاید، چه قدر است.
به طور کلی میتوانید شیرینیهای عیدتان را از یکی از گروههای زیر و یا مخلوطی از آنها انتخاب کنید :
۱- شیرینیهای سنتی :
باقلوا، قطاب، پشمک، لوزپسته، لوزبادام، لوزنارگیل، کیک یزدی، نان برنجی، نان نارگیلی، حاجی بادام، سوهان آردی، سوهان عسلی، سوهان خانی، نان نخودچی، پا درازی، کلمپه، باسلوق، زبان، پاپیونی، نان خرمایی کرمانشاهی و کلوچه خرمایی
۲- شیرینیهای فانتزی :
گل محمدی (دانمارکی)، ناپلئونی، تارتها، پایسیب و مافینشکلاتی
۳- شکلاتها و آبنباتها :
شکلاتهای فلهای و یا تختهای، استاندارد و قابل اطمینان نیستند. اگر میخواهید شکلات و آبنبات را برای عید بخرید، به سراغ انواع بستهبندی شده بروید که علامت استاندارد و پروانه ساخت داشته باشند. مارکهای معتبر و شناخته شده شکلات و آبنبات بهترین انتخابها هستند. به عقیده کارشناسان تغذیه شکلاتهای مغزدار به دلیل حجم کمتر شکلات و وجود مغزها و دانههای روغنی انتخاب مناسبتری هستند.
گاهی وقتی برای عیددیدنی میروید، شیرینیهای خشک یا تر روی میز پذیرایی ساعتها به حال خود رها میشوند و گرد و غبار و یا حتی حشرات روی آنها مینشیند و شیرینیها را آلوده میکند.
برای رفع این مشکل، ورقههای شفاف پلاستیکی در بازار است که میتوانید چند متر بخرید و روی شیرینیها را با آن بپوشید. با این کار هم شیرینیها تمیز و تازهتر میمانند و هم ظرف شیرینی زیباتر به نظر میرسد.
انتهای پیام/