رئیس اتحادیه صنفی رستوران و سلف‌سرویس تهران درباره ماجرای خورش بدون گوشت در یکی از رستوران‌ها توضیحاتی ارائه داد.

جریان «خورش بدون گوشت» در یکی از رستوران‌های پایتخت چیست؟به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،   علی‌اصغر میرابراهیمی رئیس اتحادیه صنفی رستوران و سلف‌سرویس تهران با اشاره به وضعیت گرانی مواد اولیه رستوران‌ها و افزایش مشکلات رستوران‌داران در ماه‌های گذشته اظهار کرد: متأسفانه با گرانی‌های اخیر، قیمت مواد اولیه از جمله گوشت، مرغ، حبوبات و رب به‌اندازه‌ای بالارفته که هم باعث کاهش میزان مشتریان شده و هم گلایه همکارانمان را به‌دنبال داشته و همکارانمان هر روز در تماس با ما از وضعیت قیمت مواد اولیه، افزایش هزینه‌ها، مالیات بر ارزش افزوده و... گلایه می‌کنند و ما هم جوابی نداریم.


بیشتر بخوانید:اقدامات دولت برای تعدیل قیمت در بازار گوشت چه زمانی به ثمر می‌نشیند؟


رئیس اتحادیه رستوران‌داران تهران افزود: این وضعیت به‌گونه‌ای است که امسال به‌طرز بی‌سابقه‌ای، شاهد کاهش مشتری در رستوران‌ها هستیم به‌طوری که از ۷۰۰ رستوران ثبت‌شده و دارای مجوز در تهران، ۱۸۰ رستوران تقاضای انصراف از مجوز و ابطال مجوز خود را به ما اعلام کرده‌اند.

وی در واکنش به انتشار اخباری مبنی بر فروش خورش بدون گوشت برای کاهش قیمت تمام‌شده و جذب مشتری گفت: طبخ خورش بدون گوشت اصلاً امکان‌پذیر نیست چراکه طعم اصلی خورش، به‌دلیل گوشتی است که در آن استفاده شده لذا «خورش بدون گوشت» عملاً نمی‌تواند به‌عنوان خورش به مشتری فروخته شود، چون به هیچ وجه طعم اصلی خورش را ندارد.

میرابراهیمی گفت: البته من هم موضوع «فروش خورش بدون گوشت» را که در شبکه‌های اجتماعی مطرح شده بود، شنیده‌ام، ولی تا این لحظه هیچ گزارشی از فروش خورش بدون گوشت توسط رستوران‌ها در تهران به دست ما نرسیده است.

منبع:تسنیم

انتهای پیام/

یک‌چهارم رستوران‌های تهران به‌دلیل گرانی گوشت تعطیل شد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۷ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
ما نداریم گوشت بخوریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۷ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
ما که چند وقته خورش بدون گوشت درست می کنیم.خورش کرفس ،قورمه سبزی و ...