به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کدوحلوایی با سس بشامل یکی از دسرهای پرطرفدار در دنیاست که امروز تصمیم داریم روش پخت آن را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و شیوهی پخت، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
کدو حلوایی: یک کیلو
شکر: نصف پیمانه
کشمش پلویی: دو قاشق غذاخوری
پودر نارگیل: دو قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده: دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ زده شده: یک عدد
مواد لازم برای سس بشامل:
روغن: دو قاشق غذاخوری
آرد: دو قاشق غذاخوری
شیر: دو پیمانه
شکر: دو قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا به سراغ تهیهی سس میرویم. ظرفی را روی حرارت قرار داده و روغن را داخل آن میریزیم. وقتی روغن داغ شد، آرد را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا طلایی رنگ شود. شکر و شیر را کم کم به آرد اضافه کرده و هم میزنیم تا سس به غلظت مناسب رسیده و یکدست شود. در پایان، وانیل را نیز اضافه میکنیم.
کدوحلوایی را پوست گرفته و قطعه قطعه خرد میکنیم. آنها را در ظرفی ریخته و لابهلای تکههای کدوحلوایی، شکر میپاشیم. ظرف حاوی کدوهای شکرپاشی شده را به مدت دو ساعت در کناری قرار میدهیم.
پس از گذشت این زمان، ظرف حاوی کدوحلواییها را روی حرارت قرار میدهیم. کدوها را هم میزنیم تا له شوند.
ظرف را از روی حرارت برداشته و کناری قرار میدهیم. در صورت تمایل، کدوها را از یک صافی عبور میدهیم و در غیر این صورت به همان شکلی که هستند، کشمش، پودر نارگیل و گردوی خرد شده را اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شوند.
نیمی از سس آماده شده را به مخلوط فوق اضافه کرده و آن را هم میزنیم.
مواد را در یک قالب چرب شده ریخته و آن را کاملا صاف میکنیم.
بقیهی سس را روی مواد میریزیم و در پایان، تخم مرغ زده شده را روی سس میریزیم تا جایی که کاملا روی سس را بپوشاند.
قالب را داخل فر به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدهیم.
منبع: تابناک باتو
انتهای پیام/