به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، ایرج حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز شنبه در بازدید از مراکز درمانی میاندوآب و در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: اجرای طرح تحول نظام سلامت با هدف کاهش فشار مالی به مردم در حوزه بهداشت و درمان، دسترسی آنان به خدمات باکیفیت و دسترسی آسانتر به پزشکان عمومی و متخصص در نقاط مختلف کشور ادامه خواهد یافت.
وی بیان کرد: اجرای طرحهای پزشک خانواده، نظام ارجاع، ایجاد پرونده الکترونیک سلامت برای همه ایرانیان، اجرای راهنمای بالینی و تغییر روش پرداخت از روش کارانهای فعلی به روش پرداخت به صورت گروههای تشخیصی مرتبط که یک روش جدید در دنیاست، در کنار اهداف نظام تحول سلامت دنبال میشود.
قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین با اشاره به بازدید دورهای از شهرستانهای مختلف کشور، گفت: با برنامه ریزی مناسب میتوان میاندوآب را علاوه بر قطب درمان جنوب آذربایجان غربی به عنوان قطب درمانی منطقه و شهرهای همجوار نیز تبدیل کرد.
حریرچی در دیدار از بخشهای مختلف بیمارستان عباسی میاندوآب از سطح کیفی خدمات درمانی در این شهرستان اظهار رضایت و تاثیر طرح تحول نظام سلامت و هتلینگ این بیمارستان را خوب ارزیابی کرد.
وی گفت: با ساخت و افتتاح بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی جایگزین بیمارستان عباسی که توسط وزیر پیشین بهداشت کلنگ زنی شده است، بسیاری از مشکلات حوزه سلامت منطقه رفع میشود و مردم این شهرستان از خدمات درمانی بسیار خوبی بهرهمند خواهند شد.
قائم مقام وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در بازدید از پروژه فاز دوم بیمارستان حضرت فاطمه (س) میاندوآب نیز افزود: مسوولان استانی و شهرستانی باید برنامه زمانبندی مناسبی برای تجهیز و افتتاح این پروژه که از ۹۹ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است، داشته باشند.
حریرچی افزود: در آینده نزدیک با توجه به ظرفیتهایی که در چند سال اخیر در این شهرستان فراهم شده است، میتوان میاندوآب را به عنوان مرکز درمانی چند شهرستان این منطقه در نظر گرفت و این موضوع از طریق مسوولان استانی و به ویژه رییس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی پیگیری خواهد شد.
قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین از اتاقهای عمل نوسازی شده بیمارستان عباسی میاندوآب نیز بازدید و دفاتر و اسناد موجود در اتاقهای عمل را بررسی کرد؛ وی همچنین با پرستاران و بیماران بخشهای مختلف این بیمارستان نیز دیدار و گفتگو کرد.
طرح تحول سلامت از اردیبهشت سال ۱۳۹۳ به اهتمام دولت تدبیر و امید در کشور اجرا شده و کاهش پرداختی مردم به مراکز درمانی به کمتر از ۱۰ درصد، بهبود هتلینگ بیمارستانی و افزایش جمعیت تحت پوشش خدمات درمانی به ویژه در مراکز کم برخوردار و حاشیه شهر و سکونتگاههای غیررسمی از جمله نتایج آن است.
انتهای پیام/ب