به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، احمدپور مدیرعامل گاز مازندران در آیین گاز رسانی به روستاهای گانکسر، لتر، بهارپشته، طالش سرا و لترنسا گفت: برای گازرسانی به ۵ روستای استان ۳۱ کیلومتر شبکه گذاری، ۷۰۰ مشترک با ۴۵۰ علمک گذاری انجام شده است.
وی افزود: این طرح با اعتبار ۸ میلیارد تومان و در مدت ۲ سال با وجود شرایط بسیار سخت اقتصادی انجام شده است.
مدیرعامل گاز مازندران گفت: گازرسانی به مناطق جواهرده و جنت رودبار و اشکور در شهرستان رامسر در سال ۹۸ کار اجرایی آغاز خواهد شد تا کسی برای گرمایش از سوختهای فسیلی استفاده نکند
احمدپور با بیان اینکه بیش از ۲ هزار و ۴۷ روستای مازندران گاز دار شدند، افزود: تا پایان امسال ۱۷۰ روستا گازرسانی خواهد شد.
وی گفت: اگرچه تحریمها کار را سخت کرد، اما در مقابل تحریمها ایستادیم و توانستیم در بخش گازرسانی از آن عبور کنیم.
شمس الله شریعت نژاد نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی در مراسم گازرسانی به ۵ روستای شهرستان رامسر با بیان اینکه هیچ روستایی قبل از انقلاب گاز نداشتند، گفت: به برکت نظام و ایستادگی مردم دستاوردهای متعددی در کشور ایجاد شد که گازرسانی به ۹۰ درصد روستاهای کشور از جمله آن است.
وی افزود: نمیتوان منکر فساد در کشور بود، اما اقتدار کشور با نمیتوان با اینگونه مباحث مقایسه کرد و تشویق و تنبیه باید جای خودش باشد.
شریعت نژاد توسعه شهرستان رامسر را مبتنی بر توسعه جواهرده و جنت رودبار و اشکور دانست و با بیان اینکه هرچه این مناطق توسعه یابند شهرستان اشتغال و رونق اقتصادی و تولید افزایش مییابد، گفت: مردم ایران در ۲۲ بهمن اتحاد و پشتیبانی از نظام را به دنیا نشان خواهند داد.
احمد هاشمی رییس شورای اسلامی روستای گانکسر در آیین بهره برداری از گازرسانی به روستاهای گانکسر، طالش سرا، لتر، بهارپشته، پیازکش و لتر نسا با بیان اینکه مطالبه گازدار شدن مردم این روستا به ۱۰ سال رسیده بود، افزود: این پروژه مانند آزاد راه تهران شمال درحال تبدیل شدن به آرزو برای مردم منطقه بود
وی گفت: در روستاهای مجاور و در فاصله ۱۰۰ متری این روستا مردم از نعمت گاز بهرهمند بودند، اما مردم روستاهای ما کپسول را بر دوش میگرفتند و این امر باعث تکدر خاطر شده بود.
انتهای پیام/آ