نخستین جشنواره غذا‌های سنتی و محلی شمال خراسان در دانشگاه آزاد قوچان برگزار شد.

جشنواره غذا‌های محلی و سنتی شمال خراسان در قوچان برگزار شدبه گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، حیدری دبیر جشنواره غذا‌های سنتی و ملی قوچان گفت: این جشنواره محلی با حضور ۷۰ شرکت کننده از ۱۰ شهر خراسان رضوی و شمالی با ارائه انواع غذا‌های محلی و نان‌های سنتی با یکدیگر به رقابت پرداختند.

وی افزود: برگزاری جشنواره غذا‌های سنتی و محلی به ترویج غذای سالم در خانواده برای نسل آینده به ویژه جوانان کمک می‌کند.

حیدری با اشاره به اینکه در این جشنواره بیش از ۲۰۰ نوع غذاهای محلی و انواع نان‌های سنتی به نمایش گذاشته شده است گفت: تنوع خوراکی‌ها و غذا‌های محلی و بومی استان خراسان یکی از مهمترین عوامل جذب گردشگران داخلی و خارجی است که در عین حال سبب اشتغال در کارآفرینی نیز می‌باشد.

حیدری با یادآوری به ترویج پخت غذا‌های محلی به جای فست فود خود از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره یک روزه است عنوان کرد: آگاهی به مردم زمینه روش‌های تغذیه سالم ترویج غذای سالم و ایجاد رقابت سالم از دیگر اهداف جشنواره است.

حیدری در ادامه تصریح کرد: با معرفی تنوع خوب غذایی استان خراسان که دارای آداب، رسوم و فرهنگ مختلف و رنگا رنگ است، می‌توان فرصت اشتغال در صنایع غذایی محلی و بومی را فراهم کرد.


انتهای پیام// ح. خ
 


بانوان خوش ذوق خراسان ۲۰۰ نوع غذای سنتی و محلی در جشنواره به نمایش گذاشتند

برچسب ها: اشتغال ، خانواده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.