مدیر انجمن صنایع نیشابور گفت : تمایل به سمت غذای سنتی باید تغییر کند

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ عباس الهی افزود : برخی فکر می‌کنند غذای سنتی به معنای غذای خانگی است که این برداشت اشتباه است.
الهی اظهار داشت: در برنامه ششم و سیاست‌های کلی نظام تفاوت‌های زیادی وجود دارد که امکان رسیدن ما به اهداف کلی را سخت می‌کند.
او تصریح کرد: در برنامه ششم به کمبود مسائل مالی و رسیدن به این‌گونه منابع برنامه‌ریزی نشده ولی در سیاست‌های کلی به‌صورت کامل در نظر گرفته‌شده است.
مدیر انجمن صنایع نیشابور ادامه داد: در سیاست‌های کلی نظام توجه به کسب‌ و کارهای کوچک و بخش خصوصی در نظر گرفته‌شده است ولی برنامه ششم آن را نادیده انگاشته است.
الهی تأکید کرد: تفاوت سیاست‌های کلی با برنامه ششم باید آسیب‌شناسی شود، شاید یکی از دلایل اصلی نرسیدن به اهداف کلی همین تفاوت‌ها است.
او بیان داشت: در سال گذشته در همین همایش بیانیه‌ای صادر شد مانند توجه به کیفیت غذای سالم، استمرار نظارت دائمی و افزایش مستمر کیفیت که متأسفانه نتوانستیم به هیچ‌کدام از اهدافمان برسیم.
مدیر انجمن صنایع نیشابور تأکید کرد: پیشنهاد می‌کنم دبیرخانه غذای سالم در نیشابور تشکیل شود و با غذاهای آلوده و نامطمئن برخورد کند، همچنین کمیته سلامت غذا نیز در فرمانداری ایجاد و ما را حمایت کنند.
الهی افزود: برای حمایت از کارخانه‌های صنعتی باید از آن‌ها حمایت شود و بر اساس تجربیات گذشته، برای آینده هدف‌گذاری شود.
انتهای پیام// ر ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.