در مطلب زیر دستور تهیه پوره عدس قرمز را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  پوره عدس قرمز یک پیش غذای مناسب است و همچنین به عنوان غذای کودک نیز می‌توان استفاده کرد. طرز تهیه را در ادامه ببینید.


بیشتربخوانید: طرز تهیه میگو اسپایسی


مواد لازم برای پوره عدس قرمز

عدس قرمز: ۲ لیوان
پودر تخم گشنیز: یک قاشق مرباخوری
گشنیز تازه خرد شده: یک قاشق سوپخوری
سرکه: یک قاشق سوپخوری
آب مرغ بدون چربی: یک لیتر
تره فرنگی: ۳ عدد
تخم مرغ: ۴ عدد
نعنای تازه خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری
جعفری (برای تزئین): به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

پوره عدس قرمز؛ رنگش هم مانند طعمش زیباست!

طرز تهیه پوره عدس قرمز

۱. عدس‌ها را در یک قابلمه بریزید و تره فرنگی، پودر تخم گشنیز، گشنیز تازه، نعنا، سرکه و آب مرغ را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. پس از جوش آمدن، باید به مدت ۴۰-۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم نیم جوش بماند تا عدس‌ها پخته و آب آن کشیده شود.

۲. سپس فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. پس از آن به مواد آماده شده، نمک و فلفل اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید.

۳. سپس آن‌ها را در چهار ظرف کوچک که از قبل چرب شده بریزید. وسط آن‌ها را خالی کنید و یک تخم مرغ بشکنید. روی ظرف فویل آلومینیوم بکشید.

۴. به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذاریم تا وقتی که تخم مرغ سفت شود. آن گاه روی غذا را با جعفری خرد شده تزئین کنید.

منبع: نمناک

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.