به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، فریبا محمدلو، مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل در کارگاه آموزشی "کارآفرینی" برای آموزش دیدگان فنی و حرفهای در اردبیل با اشاره به اینکه در حال حاضر بانوان بیشتر وارد عرصه اقتصادی شدهاند و باید توانمندی خود را در این حوزه نشان دهند، افزود: خوشبختانه در حال حاضر ۵۴ واحد صنعتی استان اردبیل توسط بانوان اداره میشود.
وی افزایش تسهیلات اشتغالزایی بانکی توسط بانوان را نشان دهنده ورود و فعالیت آنها در این عرصه است گفت: زنان باید در تصمیم گیری به ویژه در امور مربوط به توزیع کار، منابع، درآمد و هزینه، مشارکت بیشتری داشته باشند و چنین مشارکتی از طریق سازمانهایی که خود زنان تشکیل میدهند و عضویت در سازمانهای دیگر امکان پذیر است.
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل بیان کرد: کارگاههای کارآفرینی در راستای توانمندسازی، تسهیلگری و ساماندهی و بهبود کسب و کار بانوان در جهت ایجاد اشتغال پایدار برگزار میشود.
محمدلو با بیان اینکه این کارگاهها به صورت متفاوت و تعاملی، با همکاری جهاددانشگاهی استان و دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل برگزار میشود، اظهار کرد: امیدواریم بانوان بتوانند با حضور و عملکرد موفق خود، نقش خود را در جامعه پررنگتر کنند.
مدرس و تسهیلگر رویداد کارآفرینی نیز در این کارگاه حل مسائل و تصمیمگیری درست پیرامون زندگی را راهی برای موفقیت در تداوم کسب و کار عنوان و تصریح کرد: تکنیکهای خلاقیت به عنوان ابزاری برای رشد و افزایش توان حل خلاقانه مسئله است.
رامین نیلوفری با بیان اینکه خلاقیت از مهمترین و اساسیترین قابلیت و توانایی انسان و بنیادیترین عامل ایجاد ارزش است، اضافه کرد: خلاقیت نوعی تکاپوی فکری و ذهنی برای دستیابی به اندیشههای نو است که باید هر فرد آن را در خود تقویت کند.
وی به دنبال راه حل صحیح گشتن، اضافه کردن مفروضات نادرست به مساله، ترس از اشتباه و شکست، دنبال کردن کورکورانه قواعد، بیش از حد منطقی بودن، بیهوده نگاشتن، ترس از نگرش نادرست دیگران، پرهیز از ابهام تفکر منفی و عدم توانایی جداسازی سوژههای اصلی از زمینه را از موانع خلاقیت اعلام کرد.
انتهای پیام/ح