سرهنگ حسن محمدنژاد رئیس پلیس فتای مازندران در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: یکی از شهروندان با ارائه مرجوعه قضائی به پلیس فتا اعلام کرد، با عضویت در کانال تلگرامی صیغه یابی و پرداخت ۵۰ هزار ریال برای خرید نرم افزار از طریق درگاه جعلی بانکی که در کانال بوده از وی ۴۳۰ میلیون ریال کلاهبرداری شده است.
وی افزود: کارشناسان پلیس فتا با انجام تحقیقات از مالباخته و اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی موفق شدند، متهم به کلاهبرداری اینترنتی اهل و ساکن یکی از شهرستانهای جنوب کشور را شناسایی کنند و با هماهنگی قضائی این فرد را در آن شهرستان دستگیر کنند.
سرهنگ محمدنژاد گفت: متهم در تحقیقات پلیس ضمن اقرار به بزه انتسابی عنوان داشت از طریق شبکه اجتماعی تلگرام با شخصی با آی دی مشخص آشنا شدم و به من پیشنهاد پولشویی از حساب اشخاصی که هک کرده را داده و من نیز با استفاده از اطلاعات حساب بانکی که برایم ارسال میکرد اقدام به انتقال وجوه میکردم.
رئیس پلیس فتای مازندران افزود: کارآگاهان پلیس فتا در ادامه تحقیقات با شناسایی همدست متهم این فرد را دستگیر کردند و در بازرسی از منزل وی تعدادی سیم کارت، گوشی تلفن همراه و سیستم رایانهای کشف شد.
سرهنگ محمدنژاد گفت: متهم در تحقیقات پلیس ضمن اقرار به بزه انتسابی عنوان داشت؛ از اواخر تابستان سال جاری با طراحی نرم افزارهای صیغه یاب، ماهواره جیبی و ایجاد درگاه جعلی بانکی بر روی آنها و انتشار آن در گروهها و کانالهای تلگرامی اقدام به اخذ اطلاعات حساب بانکی اشخاص و سپس کلاهبرداری و برداشت غیرمجاز از حساب آنان میکردم.
وی با اشاره به شناسایی و کشف اطلاعات حساب بانکی بیش از هزار و ۷۶۹ شهروند از سیستمهای رایانهای که این افراد از آنان کلاهبرداری یا قصد کلاهبرداری داشته اند به شهروندان هشدار داد: از عضویت در کانالهای تلگرامی صیغه یاب، ماهواره جیبی جدا خودداری کنند تا در دام افراد شیاد و کلاهبردار قرار نگیرند.
انتهای پیام/ م