کیفیت آرد تا گلوتن ۲۸ باید افزایش یابد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان  در حاشیه بازدید از شرکت گیلان خوشه گفت: تولید و صنعت ارزشمند است و چنانچه با قوت غالب مردم سر و کار داشته باشد، قطعاٌ مقدس و ارزشمندتر است.

 فرهاد دلق پوش در جمع بندی بازدید تصریح کرد: این کارخانه با دارا بودن سیلوی ذخیره ۲۵ هزار تنی و تولید روزانه ۶۰۰ تن از انواع آرد یکی از پنج کارخانه بزرگ و روزآمد تولید آرد در کشور است.

وی در ادامه با بیان اینکه تولید آرد مرغوب به نحوه ترکیب و نوع کیفیت گندم بستگی دارد، گفت: گندمی که در استان‌های گلستان، فارس، اهواز و خوزستان تولید و برداشت می‌شود، نسبت به گندم تولیدی سایر استان‌ها دارای کیفیت و گلوتن بهتری می‌باشد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان افزود: بسیاری از گندم‌های تولیدی داخلی دارای گلوتن کمتر از ۲۵ تا ۲۶ هستند در حالی که میزان ایده آل و مطلوب گلوتن گندم بایستی ۲۸ به بالا باشد لذا در میزان تلفیق وترکیب گندم‌های مختلف در حفظ کیفیت و غنی‌سازی آرد برای پخت نان مرغوب موثر است.

گفتنی است هم اکنون استان گیلان دارای ۶ کارخانه تولید آرد با ظرفیت تولید سالانه ۶۵۰ هزار تن آرد می‌باشد.

شایان ذکر است شرکت گیلان خوشه در شهر صنعتی رشت مستقر است و زمینه اشتغال ۱۰۰ نفر را به صورت مستقیم فراهم نموده است .

انتهای پیام/آ

افزایش کیفیت آرد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.