یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی غذا را در تقویت حافظه و کاهش کلسترول خون موثر دانست.

به گزارش خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، قایرمه کردستان حاوی ویتامین‌های A، B، C، E، D، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، کلسیم، آهن، فیبر، منیزیم، منگنز، روی (زینک)، فسفر، سلنیوم، اسیدفولیک، سیلیمارین، فلاونوئیدها، اسید رب امگا ۳ و ... است.

برای بررسی خواص قایرمه کردستان و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است با حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

پیشگیری از دیابت با یک غذای محلی/ مصرف قایرمه بدن را پاکسازی می‌کند

حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درگفت وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره مهم‌ترین خواص قایرمه کردستان گفت: این غذا از ابتلا به دیابت و افزایش قندخون پیشگیری می‌کند و تاثیر چشمگیری در درمان افراد مبتلا به دیابت، پاکسازی کبد دارد.

وی افزود: بهبود عملکرد کبد، پاکسازی کلیه و دفع سمومات بدن، تقویت حافظه، تقویت، طراوت و جوان سازی پوست و مو از دیگر خواص این غذا است.

عظمایی بیان کرد: سیلیمارین و فلاونوئید موجود در این غذا باعث کاهش کلسترول خون می‌شود.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: پروتئین موجود در قایرمه کردستان موجب تقویت عمومی بدن و افزایش انرژی می‌شود.

وی اظهار کرد: این غذا به علت داشتن ویتامین‌های A، E، C، فلاونوئید‌ها و سیلیمارین خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و بدن را در برابر انواع بیماری‌ها از جمله سرطان‌ها محافظت می‌کند.


پیشگیری از دیابت با یک غذای محلی/ مصرف قایرمه بدن را پاکسازی می‌کند

عظمایی گفت: قایرمه کردستان به علت دارا بودن آهن، اسیدفولیک و ویتامین B۱۲ باعث افزایش گلبول‌های قرمز خون و رفع کم خونی شده، لذا برای زنان باردار و جنین مفید است، ولی نباید در مصرف آن زیاده روی شود.

پیشگیری از دیابت با یک غذای محلی/ مصرف قایرمه بدن را پاکسازی می‌کند

این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: فیبر موجود در قایرمه کردستان موجب تقویت معده و دستگاه گوارش شده، هضم غذا را آسان‌تر کرده و یبوست را رفع می‌کند.

وی افزود: از دیگر خواص این غذا می‌توان به سم‌زدایی کبد، کلیه و مجاری ادرار اشاره کرد.

عظمایی اظهار کرد: این غذا را می‌توان جزو غذا‌های رژیمی محسوب کرد زیرا موجب کاهش وزن و تناسب اندام می‌شود.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: این غذا برای افراد مبتلا به رماتیسم، التهاب مفاصل و آرتروز بسیار مفید است.

پیشگیری از دیابت با یک غذای محلی/ مصرف قایرمه بدن را پاکسازی می‌کند

مواد لازم قایرمه کردستان (۵ تا ۶ نفر)

-کنگر یا کرفس یک کیلوگرم‌
-آرد یک پیمانه‌
-فلفل سیاه یک قاشق چای خوری
-زیره یک قاشق چای خوری
-تخم مرغ ۳ عدد
-کره ۳ قاشق سوپ خوری
-شیر یا آب نصف پیمانه
-زعفران دم کرده نصف لیوان
-برنج کته ۲ پیمانه
-ماست چکیده یا خامه به مقدار لازم
-نمک به مقدار لازم
-روغن دنبه یا کنجد به مقدار لازم

طرز تهیه قایرمه کردستان

-برای تهیه این غذا ابتدا کنگر‌ها را شسته و به شکل قطعات ۳ سانتی خرد می‌کنیم.
-کرفس را هم شبیه کنگر‌ها به شکل قطعات ۳ سانتی خرد می‌کنیم.
-آرد را داخل ظرف ریخته، نمک، فلفل و زیره را به آن اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.
-در ظرف دیگری تخم مرغ، آب، کره و زعفران را مخلوط کرده و به آرد اضافه می‌کنیم تا به غلظت برسد.
-کنگر‌ها را در روغن تفت می‌دهیم و به مواد اضافه می‌کنیم.
-هنگامی که غذا پخته و آماده شدبا برنج کته و ماست چکیده و نان سرو می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سلامت ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.