به گزارش خبرنگارحوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، شربت فلوس (فلوس+ ترنجبین+ شکرسرخ+ عسل) حاوی ویتامینهای A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، روی (زینک)، قند ساکاروز، گلوکز، فراکتوز، آنتوسیانینها، پکتین، آنتراکینون و غیره است.
برای بررسی خواص شربت فلوس و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است با حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را میخوانید.
حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درگفت وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره مهمترین خواص شربت فلوس گفت: این شربت مسهلی بسیار قوی برای کودکان، سالمندان و افرادی که انسداد روده دارند، است.
وی افزود: شربت فلوس دل درد و دلپیچه را رفع کرده و سنگهای کلیه را خرد میکند.
عظمایی بیان کرد: شربت فلوس برای افرادی که مشکلات ریوی دارند بسیار مفید بوده و کبد را پاکسازی میکند.
بیشتر بخوانید: شربتی که سلامت قلبتان را تضمین میکند
این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: خاصیت ضدعفونی کردن یکی دیگر از خواص فوق العاده این شربت است که برای بدن بسیار مفید و اثربخش خواهد بود.
وی گفت: مصرف این شربت به رفع زردی نوزادان کمک میکند که برای این منظور باید در کنار آن از شیر خشت نیز استفاده شود.
عظمایی افزود: تقویت، طراوت و جوان سازی پوست و مو، درمان مشکلات مفاصل، آرتروز و رفع عطش از دیگر خواص بی نظیر این شربت است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: شربت فلوس به علت داشتن ویتامینهای A، E و C خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظت از آن در برابر انواع بیماریها مخصوصا سرطانها میشود.
بیشتر بخوانید: شربتی برای دفع سنگ کلیه/ چگونه درد مفاصل را درمان کنیم؟
عظمایی بیان کرد: از این شربتمیتوان ۴ لیوان در روز و در وعدههای صبح، ظهر، عصر و شب میل کرد.
-مغز فلوس ۸۰ گرم
-ترنجبین ۴۰ گرم
-شکر سرخ ۱۰۰ گرم
-عسل ۳۰۰ گرم
-آب معدنی ۲ لیتر
-برای تهیه این شربت ابتدا مغز فلوس را خرد کرده و نیمکوب میکنیم.
-ترنجبین را خرد کرده و به آن اضافه میکنیم.
-مخلوط فلوس و ترنجبین را داخل آب معدنی ریخته و اجازه میدهیم ۴ تا ۵ ساعت بماند.
-سپس در حرارت ملایم به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه میجوشانیم.
-هنگامی که حرارت متعادل و در حدود ۵۰ درجه سانتی گراد شد، شکرسرخ را به آن اضافه کرده و حل میکنیم.
-عسل را اضافه کرده و آن را هم میزنیم تا قوام بیاید، سپس در ظرف شیشهای میریزیم.
برای تهیه یک لیوان از این شربت، ۵ قاشق غذاخوری از آن را داخل لیوان ریخته و بقیه را آب جوشیده ولرم اضافه میکنیم.
شربت فلوس آماده میل کردن است.
انتهای پیام/
ورزش و پیاده روی،چای کم و آب بیشتر خوردن