سرپرست معاونت امور هماهنگی اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان گفت: دانشگاه‌ها و صنعت باید در کنار هم کار کنند و صنایع مشکلات و نیاز‌های خود را به دانشگاه‌ها اعلام کنند .

دانشگاه و صنعت باید درکنار هم باشندبه گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،  حمید ملانوری سرپرست معاونت امور هماهنگی اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان  درپارک علم وفناوری استان ایجاد انگیزه و جذب اعتماد را از مهمترین دلایل جذب سرمایه‌گذار برشمرد و گفت: برای انجام اقدامات اقتصادی باید در مسیری گام برداریم که به ورطه ورشکستگی نرسد، لذا حوزه علم و تحقیقات، پژوهشگاه‌ها و ... طرح‌ها و ایده‌هایی ارایه دهند که ایده به بهره‌برداری برسد و همچنین سوده باشد و اشتغال پایدار ایجاد کند.

وی افزود:دانشگاه‌ها در راستای رفع مشکلات  صنعت گام بردارند.

سرپرست معاونت امور هماهنگی اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان تصریح کرد: در کاهش نرخ بیکاری به واحد‌های خرد نیاز داریم، اما برای رشد اقتصاد کشور به واحد‌های بزرگ نیاز داریم ضمن آنکه باید اشتغال‌های پایدار با سرمایه‌گذاری کم و در عین حال فناورانه ایجاد کنیم تا مشکلات کشور را حل کنیم.

وی با اشاره به تعداد مقالات تولید شده استان کرمان و به مقایسه سرمایه‌ها و ظرفیت‌های استان پرداخت و بیان کرد: پارک علم و فناوری بایستی فکر تولید کنند و مانند ژاپن فکر تولید می‌کنند و این فکر را به کشور‌های دیگر می‌فروشند.

ملانوری با تاکید براینکه مقالات نباید در قفسه‌ها باشند لذا به سمت تولید مقالاتی که منجر به خلق ثروت شود، سوق پیدا کنیم، اظهار کرد: نباید با رفتار‌های خود باعث فرار سرمایه‌های معنوی و مادی شویم.

سرپرست معاونت امور هماهنگی اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان بر تبدیل شدن پارک‌های علم و فناوری به مرکز مشاوره تاکید کرد و افزود: چرا سود دلال بیشتر از تولید کننده است؟ ما با دستان خود ریشه خود را می‌زنیم و این عیب است که سرمایه، منابع و ظرفیت‌های زیادی در استان وجود دارد، ولی از آن‌ها استفاده نمی‌کنیم.

وی با تاکید برآنکه علم باید در خدمت توسعه باشد، اظهار کرد: ما چه چیزی به نسل آینده تحویل می‌دهیم، این درد بزرگی است که آسیب‌های اجتماعی، مشکلات اقتصادی و ... روز به روز افزایش می‌یابد، وجود این همه دانشگاه در سطح کشور دردی را دوا کرده است.

محمدجواد آروین، رییس دانشگاه تحصیلات تکمیلی، صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان نیز گفت: دانشگاه تحصیلات تکمیلی یک مجموعه منحصر به‌فرد و ویژه‌ای است که در آن چندین بخش در حال فعالیت می‌باشند و دانشگاه یکی از بخش‌های آن می‌باشد.

وی با اشاره به قابلیت‌ها دانشگاه تحصیلات تکمیلی ادامه داد: در دانشگاه تحصیلات تکمیلی نسبت استاد به دانشجو آن حدود ۵ به یک است و دانشجویان در مقاطع ارشد و دکترا در این دانشگاه تحصیل می‌کنند.

رییس دانشگاه تحصیلات تکمیلی، صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان با بیان این مطلب که پژوهش‌های دانشگاه تحصیلات تکمیلی در قالب یک پژوهشگاه انجام می‌دهد، تصریح کرد: پژوهشگران ما در این پژوهشگاه در چندین حوزه علمی فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری یکی از مجموعه‌های دانشگاه تحصیلات تکمیلی می‌باشد، ادامه داد: دانشجویان ما در دانشگاه با کیفیت بالای علمی فارغ‌التحصیل می‌شوند و همچنین تولیدات علمی ما به دلیل حمایت دانشگاه از دانشجویان بالاست.

آروین از ارتباط دانشگاه تحصیلات تکمیلی با صنعت سخن به میان آورد و بیان کرد: پژوهشگاه دانشگاه تحیلات تکمیلی تنها موسسه‌ای است که با صنعت در ارتباط است و حجم بالایی همکاری با صنعت داریم و ضمن‌آنکه خانه صنعت در شرف افتتاح است.

وی تبدیل علم به ثروت را از رسالت‌های پارک علم و فناوری دانست و عنوان کرد: ۲۱۰ شرکت دانش بنیان و فناور در پارک علم و فناوری در حال فعالیت هستند و ۶۳ مورد شرکت دانش بنیان در حال حاضر در استان داریم، حمایت‌های مالی خود را در پارک انجام می‌دهیم و حدود ۱۰۰ میلیارد تومان از سال ۹۳ تا کنون صادرات داشته‌ایم.

رییس دانشگاه تحصیلات تکمیلی، صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان به تبیین رتبه‌های دانشگاه تحصیلات تکمیلی پرداخت و گفت: رتبه دانشگاه در بین دانشگاه‌های صنعتی ۶ است و همچنین رتبه اول به لحاظ سرانه مقاله داشتیم.

در این جلسه پیشنهاد شد که صنایع مشکلات و نیازمندی‌های خود را به دانشگاه‌ها اعلام کنند تا دانشگاه در راستای رفع آن‌ها گام بردارند.

انتهای پیام/ح

دانشگاه وصنعت کنار هم باشند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.