به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، سرهنگ امین یادگار نژاد امروز در نشستی خبری گفت: امسال تاکنون شاهد 46 درصد افزایش جرایم سایبری نسبت به پارسال در استان کرمان بوده ایم که خوشبختانه 95 درصد این جرایم کشف شدند و 5 درصد آن در حال پیگیری است .
رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان کرمان افزود: بیشترین جرایم فضای مجازی ، برداشت های غیر مجاز از حساب های بانکی افراد است که در مقایسه با پارسال 4 درصد افزایش یافته است و کلاهبرداری های اینترنتی هم 7 درصد رشد نشان می دهد.
وی گفت: در یکی از شیوه های کلاهبرداری ، افراد شیاد ازطریق سایت های فروش کالا مثل دیوار و شیپور ، کالایی را با قیمت پائین معرفی می کنند و مبالغی را از مردم به عنوان بیعانه می گیرند اما کالا را برای آنها ارسال نمی کنند و یا کالایی نامرغوب را به جای جنس معرفی شده می فرستند.
سرهنگ یادگارنژاد افزود: نمونه دیگر کلاهبرداری که با سوء استفاده از غفلت و سادگی مردم نیازمند و یا با تحریک طمع برخی افراد صورت می گیرد ، ادعای دریافت تسهیلات ارزانقیمت بانکی است که کلاهبردار به بهانه هزینه های بانکی مبلغی را از طرف دریافت میکند اما دیگر از وی خبری نمی شود.
رئیس پلیس فتای استان کرمان گفت: در تازه ترین مورد فردی به پلیس فتا استان کرمان مراجعه کرد و گفت: با فردی در فضای مجازی آشنا شد که به او وعده اعطای یک وام 900 میلیون تومانی با بهره بسیار کم و بدون ضامن داد و از وی برای خرید سفته و استعلامات بانکی 230 میلیون تومان دریافت کرد اما دیگر از وی خبری نشد.
سرهنگ یادگارنژاد گفت: خوشبختانه با تلاش کارشناسان پلیس فتا، فرد کلاهبردار شناسایی و در مخفیگاهش دستگیر شد.
رئیس پلیس فتای استان کرمان از مردم خواست از پرداخت هرگونه وجه در فضای مجازی قبل از دریافت خدمات خودداری کنند و هیچ فرمی را در فضای مجازی که اطلاعات شخصی و بانکی می خواهد تکمیل نکنند.
انتهای پیام/س