راه انجام رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نهبندان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛ گفت: به منظور افزایش سطح آگاهی خواهران بسیجی، دوره آموزشی بهداشت فرآورده های خام دامی در روستای دهک شهرستان نهبندان برگزار شد.
وی افزود: هدف از برگزاری کلاس های آموزشی ارتقاء سطح دانش و شناخت بیماریهای مشترک قابل انتقال از طریق فرآورده های خام دامی و روش پیشگیری از آنها است و رعایت نکات بهداشتی موجب افزایش کیفیت فراورده های خام دامی مورد استفاده می شود.
راه انجام گفت: این دوره آموزشی با همکاری پایگاه مقاومت بسیج ام ابیها روستای دهک و با شرکت 42 نفر از خواهران بسیجی برگزار شد و مسئول پست دامپزشکی دهک که تدریس این دوره آموزشی را بر عهده داشت در خصوص روشهای بهداشتی تهیه، حمل و نگهداری فرآورده های خام دامی و همچنین بیماری های قابل انتقال از طریق این فرآورده ها چون تب کریمه کنگو و سایر بیماری های انگلی توضیحاتی را ارائه کردند.
رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان بر جوشاندن شیرخام قبل از مصرف و عدم استفاده از گوشت گرم و تازه بلافاصله پس از ذبح دام تأکید کرد و افزود:شیر یک ماده غذایی سرشار از ویتامین و مواد معدنی مفید است اما رعایت نکردن بهداشت در تهیه، نگهداری و عرضه شیر خام می تواند منشأ بروز بیماریهای ناگواری در انسان شود.
انتهای پیام/غ