به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در فصل سرما، بازار پخت انواع آش و سوپ حسابی داغ میشود و این پیشغذاها یا غذاهای خوشمزه در منازل یا رستورانها با دستورهای متفاوت و مواد اولیه متنوع تهیه میشوند.
یکی از سبزیجات ویژه این فصل چغندر یا لبو است که اکثر ما آن را به صورت آبپز و داغ در پاییز و زمستان میل کردهایم. اما با استفاده از این سبزی، انواع آش چغندر یا لبو و همچنین سوپ لبو خوشمزهای تهیه میشود که رنگ بسیار زیبا و چشمنوازی دارد.
بیشتر بخوانید: سوپ انار؛ پیش غذای متفاوت شب یلدا
در ادامه قصد داریم طرز تهیه سوپ لبوی خوشمزه و خوش رنگی را آموزش دهیم که با کمترین مواداولیه و در کمترین زمان ممکن تهیه میشود و می توان از آن به عنوان یک پیش غذای سالم، خوشمزه و اشتها آور در مهمانیها نیز استفاده نمود.
مواد لازم :
چغندر (لبو) ۲-۳ عدد
سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
ساقه کرفس ۱ عدد
هویج بزرگ ۱ عدد
برگ بو ۱ عدد
رزماری ۱ شاخه کوچک
فلفل چیلی و نمک به میزان لازم
آب مرغ به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. برای تهیه سوپ لبو ابتدا باید لبوها را شسته و پوست بگیرید و داخل قابلمه قرار دهید.
۲. سیب زمینی و هویج را نیز پوست بگیرید و به لبوی داخل قابلمه اضافه کنید.
۳. حالا ساقه کرفس را خرد کرده و به مواد قبلی اضافه کنید.
۴. برگ بو و شاخه کوچک رزماری را نیز به همراه نمک و مقداری پوردر چیلی نساییده به مواد قبلی اضافه کنید.
۵. آب مرغ را روی مواد ریخته و شعله را روشن کنید.
۶. صبر کنید تا سبزیجات پخته و نرم شوند.
۷. حالا برگ بو را از داخل قابلمه درآورده و همه مواد را داخل مخلوط کنبریزید و خوب میکس کنید. البته از گوشتکوب برقی نیز میتوانید استفاده کنید.
۸. سوپ لبوی شما آماده است. میتوانید روی آن را با مقداری خامه غلیظ و ساقه پیازچه خرد شده یا شوید خرد شده تریین نمایید و با آبلیمو ترش میل نمایید.
نکته:
در مواد اولیه سوپ لبو یا سوپ چغندر از پیاز و یا پیازچه نیز میتوانید استفاده کنید و این مورد به ذایقه شما بستگی دارد.
سوپ لبو را میتوان به عنوان یک سوپ سرد نیز سرو نمود.
اکثر سوپها مانند سالادها دستورالعمل خاصی ندارند و شما میتوانید با توجه به سلیقه و ذایقه خود، مواد اولیه آنها را تغییر دهید. امیدواریم این سوپ لبوی خوشمزه و آسان را تهیه کرده و از خودن آن لذت ببرید.
منبع: ستاره
انتهای پیام/