
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛ ناصری، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: این طرح امروز با حضور نمایندگان سازمان جهانی بهداشت و وزارت بهداشت ب. در بیرجند و به صورت آزمایشی از طریق دو واحد تولیدی آرد در این شهر کلید خورد.
وی افزود: با توجه به بررسیهای صورت گرفته و به دلیل کمبود ریز مغذی ویتامین D. در سطح جامعه و احتمال ابتلا به بیماریهای آسم، راشتیسم، دیابت، برخی سزطانها و تاخیر رشد و کوتاه قد، اجرای این طرح در دستور کار سازمان جهانی بهداشت و وزارت بهداشت قرار گرفت.
ناصری با بیان اینکه محصولات آرد و نان یکی از فراگیرترین محصولاتی است که برای غنی سازی مناسب است، گفت: به همین منظور خراسان جنوبی و دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برای اجرای یکساله این طرح انتخاب شدند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: پس از این مدت و بررسی نتایج آن در مرحله بعد، این طرح در سراسر کشور اجرا خواهد شد.
قرار است مواد مورد نیاز برای غنی سازی را وزارت بهداشت تامین و در اختیار کارخانجات آرد قرار دهد و این طرح هیچ هزینهای به مردم و کارخانهها تحمیل نخواهد کرد.
تاکنون طرح غنی سازی آهن و اسید فولیک در کشور و در نانهای لواش و تافتون اجرا شده است.
انتهای پیام/ب