حسین زاده گفت: با گذشت ۲۲ماه از واگذاری شرکت ملی فولاد، بانک ملی بیش از ۴۷۰ میلیارد تومان پول پرداخت کرده و تقریبا معوقات حقوق کارگران را به صفر رسانده است.
محمدرضا حسینزاده رئیس بانک ملی در گفتوگو با خبرنگار بورس،بانک و بیمه گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به واگذاری گروه ملی فولاد به بانک ملی اظهار کرد: گروه ملی فولاد ایران به دلیل بدهی امیر منصور آریا از اسفند ۹۵ با حکم قوه قضاییه به بانک ملی واگذار شد که در زمان واگذاری، این شرکت ۸ ماه حقوق معوق به همراه بدهیهای گسترده به سازمانهای تأمین اجتماعی، مالیات و سایر دستگاههای دیگر داشت.
رئیس بانک ملی با اشاره به میزان پرداختیهای این بانک به شرکت ملی فولاد ایران تصریح کرد: از زمان واگذاری شرکت ملی فولاد که نزدیک به ۲۲ ماه از آن میگذرد، بانک ملی بیش از ۴۷۰ میلیارد تومان پول پرداخت کرده است و تقریبا معوقات حقوق کارگران را به صفر رسانده و تنها یک ماه حقوق معوق دارند که به دلیل عدم حضور در محل کار که باعث عدم تولید شده، پرداخت صورت نگرفته است.
به گفته وی، از این ۴۷۰ میلیارد تومان پرداختی بخشی برای سرمایه در گردش، تهیه مواد اولیه و راه اندازی سه خط از پنج خط صرف شد.
حسین زاده با اشاره به ذخائر شرکت ملی فولاد بیان کرد: حدود ۲۷ هزار تن از محصولات این شرکت در انبار است که میتوان با فروش آن اقدام به تأمین سرمایه در گردش و احیای تولید کنند و شرایط برای تولید فراهم است.
به گفته وی، بانک ملی در دوماه اخیر نزدیک به ۱۳۸ میلیارد تومان بدهی معوق پرداخت کرده است که شامل خرید مواد اولیه و سرمایه در گردش است.
حسین زاده با اشاره به تعداد کارگران و معوقات آن بیان کرد: تعداد کارگران بیش از ۳ هزار نفر است و با احتساب یک ماه اخیر حدود ۱۲ میلیارد تومان معوقات وجود دارد، اما با وجود این شرکت ملی فولاد پس از واگذاری به بانک ملی شرایط نرمالی را تجربه میکند و نسبت به سایر بنگاههای اقتصادی شرایط مناسب تری دارد.
رئیس بانک ملی اظهار کرد: پس از واگذاری این شرکت به بانک ملی از پنج خط، سه خط وارد مدار تولید شد، اما با توجه به فرسودگی و عمر پنجاه ساله دستگاه ذوب خط چهارم و پنجم نیاز به سرمایهگذاری هنگفتی نزدیک به ۷ هزار میلیارد تومان است.
وی افزود: شرط کارگران شرکت ملی فولاد اهواز برای بازگشت مبنی بر صرف ۷ هزار میلیارد تومان در شرکت ملی فولاد اهواز و راه اندازی خط چهارم و پنجم به صورت خلقالساعه توقع به جایی نیست، اما مدیران این شرکت با ترسیم نقشه راه در پی افتتاح تدریجی خطوط چهار و پنج این شرکت هستند.
حسین زاده در پایان گفت:کارخانه ملی فولاد اهواز، خانه کارگران این شرکت است و شرایط برای بازگشت آنها فراهم است.
انتهای پیام/