به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، امروز تصمیم داریم روش پخت یک خورش خوشمزه با برگهی زردآلو و آلوی ترش را به شما آموزش دهیم.
بیشتربخوانید: پیشنهادهای ویژه برای شام « یلدا»/ در طولانیترین شب سال چه بخوریم؟ +طرز تهیه
مواد لازم:
گوشت گوسفندی یا گوساله: نیم کیلو
رب گوجه: دو قاشق غذاخوری
برگهی زردآلو: یک پیمانه
آلوی ترش: یک چهارم پیمانه
شکر: نصف پیمانه
روغن: دو قاشق غذاخوری
بادام: یک چهارم پیمانه
کشمش: یک چهارم پیمانه
نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
روغن را در ظرفی ریخته و بر روی حرارت قرار میدهیم. گوشت خورد شده را به روغن اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا رنگ گوشت، تغییر کند و به اصطلاح، خامی آن گرفته شود.
برگهی زردآلو و آلوی ترش را که خوب شستهایم به گوشت اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. روی مواد را با آب میپوشانیم و آن را روی حرارت ملایم قرار میدهیم. رب گوجه را اضافه میکنیم.
در ظرفی جداگانه، بادامها را به همراه کشمش، کمی تفت میدهیم. وقتی که گوشت پخته شد، نمک و شکر را به همراه بادام و کشمش به خورش اضافه میکنیم.
پنج دقیقه زمان میدهیم تا بادامها کمی نرم شوند. خورش ما آماده است. آن را در کنار برنج، سرو میکنیم.
منبع: تابناک باتو
انتهای پیام/