به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، دبیرکل ایالت بلوچستان پاکستان با بیان اینکه اقدامات با هدف ایجاد اعتماد روابط بین ۲ کشور باید در دستور کار قرار گیرد گفت:ارتقای سطح روابط تجاری و مبادلات بین ساکنان مرز در ۲ طرف بسیار مهم است.
دکتر اختر نذیر در بیست و دومین اجلاس کمیسیون مشترک مرزی ایران و پاکستان در زاهدان با محکوم کردن حادثه تروریستی چابهار گفت: دولت پاکستان مراتب همدردی خود را با دولت جمهوری اسلامی ایران و خانواده شهدای این حادثه اعلام میکند.
دبیرکل ایالت بلوچستان پاکستان با بیان اینکه هم اینک دنیا بویژه منطقه در چهار چوب رشد اقتصادی حرکت میکند افزود: هیچ کشوری وجود ندارد که به طور کل وابستگی به دنیا نداشته باشد.
وی تصریح کرد: ایران و پاکستان بر اساس حسن همجواری روابط تاریخی دارند که باید به بهترین شکل ادامه یابد.
نذیر با بیان اینکه در مرزهای مشترک نیاز به افزایش مبادلات اقتصادی و امنیتی است، گفت: با همکاری و روابط بیشتر میتوان با چالشهای بزرگ مبارزه کرد.
دبیرکل ایالت بلوچستان پاکستان هدف اصلی برگزاری بیست و دومین اجلاس کمیسیون مشترک مرزی را مرور وضعیت گذشته و حال، یافتن اشکالات و کمک به یافتن راه حلهای رفع مشکلات و چالشها عنوان کرد.
وی بیان کرد: پس از مذاکرات باید هدف ما افزایش ارتباط و ارتقای سطح معیشت مردم باشد و تلاش برای تحقق آن به جد ادامه یابد.
نذیر تصریح کرد: پاکستان هزینه زیادی را برای مبارزه با تروریست پرداخته به طوری که در سالهای گذشته حدود ۷۰ هزار نفر از هموطنان ما قربانی اعمال تروریستی شدند.
وی افزود: ارتش و مسئولان امنیتی پاکستان توانسته اند به اقدامات مفیدی در زمینه امنیت در کشور به ویژه منطقه بلوچستان دست یابند.
دبیرکل ایالت بلوچستان پاکستان ادامه داد: ماحصل این تلاشها در زمینه مبارزه با تروریست ها، انهدام باندها و گروههای تروریستی بوده است.
وی با بیان اینکه هم اینک تمام آژانسهای امنیتی کشورهای مختلف درگیر مساله تروریست هستند گفت: آژانسهای پاکستان در زمینه مبارزه با تروریست به ظرفیتهای خوبی دست یافته اند.
اختر نذیر بیان کرد: مراجع امنیتی و دست اندرکار ما به طور مستمر در تلاش برای برقراری امنیت هستند تا شاهد بهبود وضعیت ارتباطات و مراودات باشیم.
وی اظهار داشت: دولت فدرال پاکستان نیز به دنبال ارتقای زیر ساختهای مرزی برای تسهیل تردد مردم منطقه به سیستان و بلوچستان است.
دبیرکل ایالت بلوچستان پاکستان با اشاره به ظرفیتهای کویته مرکز ایالت بلوچستان گفت: هم اینک در بخش راه آهن ماهانه حدود ۶ تا هشت قطار در مسیر کویته به زاهدان تردد میکنند.
وی افزود: این منطقهای است که ۲ کشور میتوانند برای بهبود اقتصاد و گردشگری تلاش کنند.
نذیر تصریح کرد: علاوه بر راه آهن و جاده برای تردد مسافران مسیر دریایی بین بنادر گوادر پاکستان و چابهار ایران نیز وجود دارد که میتواند برای تردد زوار استفاده شود.
انتهای پیام/پ