وی تصریح کرد: با توجه به حمایتهای دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و مساعدتهای دکتر موسیخانی، امکان ارائه 10 مقاله در روز برگزاری سمپوزیوم فراهم شد که انشاله روز دوشنبه 19 آذر ماه میزبان این عزیزان خواهیم بود.
دبیر اجرایی سمپوزیوم بینالمللی و کنفرانس هوش مصنوعی مسابقات ربوکاپ آسیا و اقیانوسیه یادآور شد: از 10 مقالهای که قرار است ارائه شود، 4 مقاله مربوط به دانشجویان و پژوهشگرانی است که در بخش عملی مسابقات امسال حضور دارند.
کرسفی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی قزوین امسال با حمایت مالی از 14 مقاله پذیرفته شده، سعی در ارتقای کمی و کیفی این سمپوزیوم داشته است که جای تشکر و قدردانی دارد.
وی یادآور شد: ما نیز تلاش داریم تا در حد توان، سطح علمی این کنفرانس را ارتقا دهیم و انشااله شاهد نمایش آنها در سایت علمی و معتبر IEEE PL باشیم و این مقالات پس از تصحیح نهايی و تاييد استانداردهای كميته علمی، در مجله هوش مصنوعی دانشگاه آزاد قزوين ثبت و چاپ شوند.
دبیر اجرایی سمپوزیوم بینالمللی و کنفرانس هوش مصنوعی مسابقات ربوکاپ آسیا و اقیانوسیه از حضور پروفسور ایشی از دانشگاه کیوتو ژاپن به عنوان سخنرانی کلیدی این کنفرانس خبر داد و افزود: این چهره علمی، مقالات و ارائههایی در مورد رباتهای زير دريايی دارند كه با توجه به محل برگزاريی این سمپوزیوم میتواند بسيار مناسب باشد.
وی در پایان برگزاری مسابقات آسیا و اقیانوسیه و همچنین سمپوزیوم و کنفرانس هوش مصنوعی در جزیره زیبای کیش را به فال نیک گرفت و گفت: امیدواریم دانشگاههايی كه در این جزيره حضور دارند از این همایش علمی استقبال كنند و با دستاوردهای جديد ربوكاپ و هوش مصنوعی بیشتر آشنا شوند.
انتهای پیام/