معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان کردستان گفت:امسال ۲۵۰ هزار تن سیب زمینی از سطح مزارع استان برداشت شد و کردستان در تولید محصول سیب زمینی رتبه چهارم کشوری را به دست آورد.

به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی کردستان، محمدفرید  سپری گفت: امسال هفت هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی سطح استان زیر کشت سیب زمینی رفت که در نهایت ۲۵۰ هزار تن سیب زمینی از سطح این مزارع برداشت شد.

وی با بیان اینکه هزار و ۹۰۰ بهره بردار تولید این محصول را در استان به عهده دارند، افزود: ۸۰ هزار تن از این محصول تولیدی به استان های دیگر کشور و همچنین کشور عراق صادر می شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان کردستان با بیان اینکه محصول تولیدی کردستان از نظر شاخص‌ های سلامت استاندارد و سالم است، ادامه داد: از ۱۸۸ نمونه سیب زمینی کردستان در سال جاری ۹۵ درصد محصول استاندارد و سالم بوده است.

سپری یادآور شد: درصد سلامت سیب زمینی از نظر سموم و کود شیمیایی باید کمتر از ۱۷۰ پی پی ام باشد که در سیب زمینی ‌های تولیدی کردستان بسیار کمتر از این حد بوده است.

وی بیان کرد: دوره های آموزشی برای سیب زمینی کاران و تشویق آنان برای عرضه محصول استاندارد کارهایی بوده که سازمان جهاد کشاورزی و معاونت غذا و داروی استان از سال ۹۵ در استان انجام می دهند.

انتهای پیام/م

امسال هفت هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی سطح استان زیر کشت سیب زمینی رفت

 

 

 

 

برچسب ها: کشاورزان ، اشتغال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.