معاون برنامه‌ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت درباره اقدامات انجام شده در زمینه الکترونیکی شدن خدمات سلامت توضیح داد.

علی‌اکبر حق‌دوست معاون برنامه‌ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ الکترونیکی شدن خدمات سلامت یکی از اقدامات مهم وزارت بهداشت محسوب می‌شود، اظهار کرد: برای انجام این امر مهم فعالیت‌های منسجم و برنامه ریزی گسترده‌ای انجام شده است.

وی ادامه داد: علی رغم هزینه‌های سنگین و اعمال تحریم‌های ظالمانه برای اجرای طرح الکترونیکی شدن خدمات سلامت علاوه بر زیرساخت‌های فیزیکی قطعات و سرور‌های مختلفی در سطح کشور نصب و راه اندازی شده است و ارتباط خوبی بین وزارت بهداشت و سازمان‌های بیمه‌گر برای اجرای طرح الکترونیکی شدن خدمات سلامت برقرار شده است.

کدگذاری 300 هزار تجهیزات پزشکی برای  الکترونیکی شدن خدمات سلامت

حق‌دوست با بیان اینکه تلاش کرده‌ایم تا امکلانات لازم برای اجرای طرح الکترونیکی شدن خدمات سلامت در سراسر کشور فراهم شود، گفت: یکی از موضوعات مهم استاندارد سازی خدمات است و در این راستا  امضای الکترونیکی به عنوان مکمل این پروژه طراحی شده است و قوانین خوبی برای استانداردها تدوین و کدگذاری 300 هزار قطعه تجهیزات پزشکی به وسیله مهندسان نرم افزار مجرب انجام شده است.

حق‌دوست گفت: الکترونیکی شدن خدمات سلامت در سطح یک در سراسر کشور اجرا می‌شود و این طرح در سطح دو و سه به صورت پایلوت در حال انجام است و به زودی خروجی‌های قابل محسوسی برای مردم ظاهر می‌شود.

معاون برنامه‌ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت افزود: با مراجعه مردم به مراکز بهداشتی و درمانی دولتی و خانه‌های بهداشت اطلاعاتشان در داخل پرونده الکترونیکی سلامت ثبت و پیامک ارزیابی عملکرد به آنها ارسال می‌شود.

یک پنجم مردم پیامک‌های وزارت بهداشت را جواب می دهند

وی بیان کرد: از 27 اسفند 96 تا به امروز بیش از 50 میلیون نفر از مراجعان پیامک دریافت کرده و در حدود 10 میلیون نفر جواب ارزیابی آن پیامک‌ها را داده‌اند.

معاون برنامه‌ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت اظهار کرد: برای اجرای طرح الکترونیکی شدن خدمات سلامت همه استانداردها را در نظر گرفته‌ایم و این کار یک پروسه وقت‌گیر و پرهزینه است اما با وجود همه مشکلات، اجرای این طرح از پیشرفت قابل توجهی برخوردار است.

وی افزود: در راستای اجرای طرح الکترونیکی شدن خدمات سلامت 400 سامانه در حوزه وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور راه اندازی شده‌اند و برخی از سامانه‌ها به صورت گسترده در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی نفوذ پیدا کرده‌اند.

حق دوست بیان کرد: سامانه‌های مربوط به پرونده الکترونیک سلامت در بیمارستان‌های سراسر کشور در حال حاضر راه اندازی  است.

نقش مهم پزشکان و پرستاران در پرونده الکترونیک سلامت

معاون برنامه‌ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت تصریح کرد: یکی از موضوعات جدی در الکترونیکی شدن خدمات سلامت همکاری پزشکان و ثبت اطلاعات مراجعه کنندگان است.

وی اظهار کرد: برخی از پزشکان و پرستاران به دلیل مشغله زیاد وقت پرکردن فرم‌های الکترونیکی را ندارند اما جامعه پزشکی باید به نسخه نویسی الکترونیکی عادت کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار