مدیرعامل بوشهر با حفظ سمت به عنوان سرپرست جدید جمعیت هلال احمر فارس انتخاب شد.
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز ، در مراسمی حسین درویشی مدیرعامل جمعیت هلال احمر بوشهر با حفظ سمت به عنوان سرپرست جدید جمعیت هلال احمر فارس منصوب شد.
باقری معاون امور بین الملل و سرپرست حوزه ریاست جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در این مراسم با اشاره به پهناوری استان فارس اظهار کرد: این استان در نقش آفرینی امور امدادی داخل و خدمات بشردوستانه و کمک ها برای آمادگی در صحنه های اجتماعی و امدادرسانی تاثیر ویژه ای دارد.
وی تصریح کرد: فیض الله جعفری مدیرعامل پیشین جمعیت هلال احمر فارس ۴ سال و اندی سکان دار این جمعیت بود و تلاش های زیادی کرد و از این به بعد درویشی مدیرعامل جمعیت هلال احمر بوشهر به عنوان سرپرست جمعیت هلال احمر فارس این سکان را برعهده می گیرند و از تجربیات او در این استان استفاده می شود.
باقری با اشاره به اینکه حسین درویشی در استان های مختلفی مدیریت کرده اند و خود نیز امدادگر بوده اند، اظهار امیدواری کرد: درویشی در ادامه راه هماهنگی لازم را در داخل استان با نهادها و دستگاه های مختلف و هم با مدیران داخلی جمعیت هلال احمر خواهند داشت.
معاون امور بین الملل و سرپرست حوزه ریاست جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: ظرفیت های استان فارس همچون نیروی انسانی، محیط جغرافیایی استان و تجاربی که در طول سال های گذشته اتفاق افتاده توانمندی های ویژه ای را بوجود آورده است که می توانیم از آن ها استفاده کنیم.
وی اضافه کرد: امور مربوط به داوطلبان از اموری است که در ۴ سال آینده فدراسیون بین المللی هلال احمر و صلیب سرخ به آن توجه ویژه ای دارد.
باقری با اشاره به نقش رهبری که داوطلبان خواهند داشت، تصریح کرد: توجه به این موضوع مهم است و هدف فدراسیون بین المللی این است که جمعیت ها در آن فعالیت کنند.
معاون امور بین الملل و سرپرست حوزه ریاست جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران اظهار امیدواری کرد: داوطلبان بیشتری جذب شده و فعالیت کنند.
وی همچنین اظهار امیدواری کرد: جوانان جذب شده به هلال احمر آموزش های لازم را فرا گرفته و در خدمت جمعیت هلال احمر قرار گیرند.
باقری افزود: تاب آوری در جوامع شهری یکی از اهداف فدراسیون است که نگاه ویژه فدراسیون بین المللی به این موضوع منعطف شده و بر اساس مطالعاتی که وجود دارد جوامع باید تاب آور باشند.
معاون امور بین الملل و سرپرست حوزه ریاست جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران گفت: امور مربوط به زنان و نقش زنان در فعالیت هایی که مد نظر فدراسیون است باید به آن توجه شود.
وی اضافه کرد: تنها امداد و نجات نیست که می تواند در هلال احمر نقش ایفا کند بلکه جذب جوانان ، نوجوانان، داوطلبان می تواند ما را بیش از این چیزی که هستیم توانمندتر کند.
باقری اظهار امیدواری کرد: بتوانیم از ظرفیت داوطلبان، جوانان، امدادگران و متخصصان بیشتری استفاده کنیم تا حرکت بهتری را به سمت تعالی و رشد داشته باشیم.
معاون امور بین الملل و سرپرست حوزه ریاست جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: باید در جهت تغییر تلاش کنیم چرا که دنیا در حال تغییر است حتی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران به جهت دانش، توانمندی و تجربیاتی که دارد، یکی از فعالان و نقش آفرینان است که در حوزه بین المللی در فضای تغییراتی که ایجاد می شود نقش تاثیرگذاری دارد.
وی از مدیران هلال احمر درخواست کرد: در این نقش آفرینی سهیم باشند تا از ظرفیت واقعی هلال در همه زمینه ها استفاده شود و این زمانی اتفاق می افتد که برنامه داشته باشیم و برای اجرای برنامه ها نیاز به آموزش است.
پیش از این فیض الله جعفری مدیرعامل جمعیت هلال احمر فارس بود.
انتهای پیام/چ