محمد صادق قانع مدیر مرکز طبی سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ؛ با بیان اینکه بیش از ۸۰ نوع بیماری با سلولهای بنیادی خون بند ناف امکان درمان را دارد،گفت: در حال حاضر بیشتر سرطانهای خون، کم خونیهای مادرزادی، تالاسمی، فلج مغزی و سیستم ایمنی درمان میشود و همچنین از سلولها در مراحل پس از شیمی درمانی در درمان انواع سرطانها نیز مورد استفاد قرار میگیرند.
قانع افزود: خانوادهها میتوانند در آستانه تولد نوزاد در هفته ۳۶ بارداری جهت دریافت مشاوره رایگان در این زمینه و جهت کسب اطلاعات بیشتر یا عقد قرارداد به نشانی آزادشهر- نرسیده به فلکه سوم -کوچه شهید نکوئی-بانک خون بند ناف رویان مراجعه کنند.
مدیر مرکز طبی سازمان جهاد دانشگاهی استان شرکت فناوری بن یاختههای رویان از سال ۱۳۸۴ ذخیره سازی سلولهای بنیادی خون بند ناف نوزادان تازه متولد شده را آغاز کرده است و تاکنون موفق به ذخیره سازی بیش از صد هزار نمونه خون بند ناف شده است.
وی گفت: خون بند ناف که به عنوان خون جفتی شناخته شده است که در جنین در حال تکوین داخل رحم جریان دارد و پس از تولد نوزاد، خون باقیمانده در بند ناف و جفت که غنی از سلولهای بنیادی است به عنوان یک زباله بیولوژیک دور ریخته میشود این درحالی است که سلولهای بنیادی و خونساز میتواند برای درمان بسیاری از بیماریها استفاده شود.
لازم به ذکر است: نمایندگی بانک خون بند ناف در یزد از اواسط سال ۱۳۸۶ فعالیت خود را آغاز کرده و تا کنون هزار نمونه خون بند ناف را ذخیره کرده است.
انتهای پیام/ی