به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ، مرادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در دیدار با این گروه دو نفره که استاد تمام تغذیه و جز دانشمندان تغذیه هستند گفت : این دانشکده با علاقه اعضای هیات علمی تشکیل و افزوده شدن اعضای هیات علمی جوان به پیشرفت خود ادامه داد و دانشگاه با برنامه ریزی استقلال کامل دانشکده و حمایت از آن به موفقیت بیشتر دانشکده می اندیشد .
صادقی رئیس دانشکده علوم پزشکی کرمانشاه گفت :گروه مشترک تغذیه و صنایع غذایی درسال ۱۳۹۰ در دانشکده بهداشت تشکیل شده و در سال ۱۳۹۳ به عنوان دو گروه به فعالیت ادامه داد .
وی گفت : با صدور مجوز دانشکده تغذیه و صنایع غذایی در سال ۱۳۹۶ توسط دکتر هاشمی وزیر بهداشت ، این دانشکده به عنوان دومین دانشکده کشور با این عنوان افتتاح شد .
صادقی افزود : هم اکنون ۱۵۰ دانشجو در یک رشته کارشناسی و سه رشته مقطع کارشناسی ارشد در این دانشکده تحصیل می کنند .
انتهای پیام/د