به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، فرزاد افضلی مدیرکل شیلات استان کرمانشاه گفت : بر اساس آخرین آمار سرانه مصرف آبزیان در سطح استان کرمانشاه ۹ کیلوگرم به ازای هر نفر بوده است که این میزان در سطح کشور ۱۲ کیلوگرم است.
وی با بیان اینکه پیشبینی میشود در سالجاری میزان مصرف آبزیان در سطح استان به ۹کیلو و ۵۰ گرم برسد، افزود: در حال حاضر ۱۷ هزار و ۲۰۶ تن ماهی در سطح استان کرمانشاه تولید میشود که پیشبینی می شود این میزان امسال به ۲۱ هزار تن برسد.
مدیرکل شیلات استان کرمانشاه بیان کرد: پرورش ماهی در قفس یکی از پروژههای اقتصاد مقاومتی است که هم اکنون در سطح استان ۶۴۰ تن تولید شده است.
وی با بیان اینکه پرورش ماهی در قفس در سدهای زاگرس شهرستان گیلانغرب، سد جامیشان سنقر و سد شهدا در سرپلذهاب انجام می شود، گفت: در این سدها گونههای گرمابی، سردابی و خاویاری ماهی پرورش داده می شود.
افضلی خاطرنشان کرد: با برگزاری کلاسهای ترویجی، آموزشی و دوره آموزشی طبخ آبزیان در مدارس استان درصدد تشویق مردم به افزایش سرانه مصرف ماهی بودهایم و به همین منظور در تلاش برای برگزاری جشنوارههای طبخ آبزیان هستیم .
انتهای پیام/د