حجت الاسلام هاشمی زاده گفت:روزانه چهار هزار پرس غذای گرم برای وعده ناهار در موکب مسجد مقدس جمکران در کنار عمود ۱۰۷۰ توزیع می‌شود.

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛حجت‌الاسلام سید مهدی هاشمی زاده مدیر موکب مسجد مقدس جمکران به تشریح گزارشی از خدمات ارائه شده توسط آشپزخانه موکب مسجد مقدس جمکران در مسیر نجف اشرف به کربلای معلی پرداخت و گفت: فعالیت آشپزخانه از نخستین ساعات ابتدایی هر روز با تعداد بیش از 60 خادم آغاز می‌شود.

مدیر موکب مسجد مقدس جمکران از توزیع چهار هزار پرس حلیم بعد از اذان صبح خبر داد و گفت: بعد از توزیع حلیم حدود یک هزار ظرف لبو به‌صورت گرم بین زائران توزیع می‌شود و بعدازآن 20 کیلو پنیر نیز به همراه نان و چایی که همیشه در پیشخوان حاضر است به‌عنوان وعده صبحانه قبل از اذان صبح تا ساعاتی بعد از نماز صبح برای زائران در نظر گرفته‌شده است.

وی نخستین وعده غذایی که آشپزخانه قبل از نماز صبح بین زائران توزیع می‌کند را شله‌زرد عنوان کرد و افزود: در حدود یک هزار 500 ظرف شله‌زرد قبل از اذان صبح بین زائران توزیع می‌شود.

وی همچنین از توزیع 40 کیلو ارده و شیره برای صبحانه خبر داد واضافه کرد: در حدود ساعت 11 توزیع وعده ناهار آغاز می‌شود که حدود چهار هزار پرس قیمه روزانه تا حدود ساعت سه بعدازظهر بین زائران پخش می‌شود و از حدود ساعت چهارتا 12 نیمه‌شب حدود 10 هزار کاسه آش گرم نیز به‌صورت روزانه بین زائران توزیع می‌شود.

وی افزود: 12 نفر در بخش پخت حلیم، 25 نفر برای پخت و آماده‌سازی ناهار و حدود 15 نفر در پیش‌خوان در حال خدمت گذاری بوده و چهار نفر نیز برای پخت سمنو که از دیشب آغازشده فعالیت می‌کنند.

هاشمی زاده برنامه پیش‌خوان موکب مسجد مقدس جمکران را ارائه انواع نوشیدنی‌های سرد و گرم اعلام وعنوان کرد: توزیع شربت از عرقیجات طبیعی، دم‌نوش‌های گیاهی و چای از صبح تا نیمه‌شب به‌صورت دائم انجام می شود.

مدیر موکب مسجد مقدس جمکران یادآورشد: بیشتر هزینه‌های موکب و آشپزخانه مسجد مقدس جمکران مردمی و با کمک خیرین انجام شده است و این خدمات دهی به مدت هشت روز تا شب اربعین ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/ح

توزیع ۴۰۰۰ پرس غذای گرم برای وعده ناهار در موکب مسجد مقدس جمکران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.