به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه محمدرضا کارگر رئیس انجمن تولیدکنندگان شن، ماسه و آسفالت استان کرمانشاه از درخواست این انجمن برای افزایش ۱۵ درصدی قیمت شن و ماسه یاد کرد و گفت: هزینههای تولید بسیار بالا رفته و قیمت فعلی برای تولید مصالح ساختمانی به صرفه نیست.
وی با اشاره به فعالیت حدود ۶۵ واحد دانهبندی شن و ماسه در استان کرمانشاه، خاطرنشان کرد: بسیاری از این واحدها اکنون به سختی هزینههای خود از جمله اقساط بانکی که دارند را میپردازند.
کارگر با بیان اینکه از سال ۹۲ هیچ افزایش قیمتی در شن و ماسه نداشتیم و بعد از چند سال از اوایل امسال افزایش ۱۴ درصدی قیمت شن و ماسه لحاظ شد، عنوان کرد: افزایش ۱۴ درصدی جوابگوی هزینه واحدها نیست و با ادامه این روند بسیاری از واحدهای دانهبندی شن و ماسه تعطیل خواهند شد.
عضو هیات رئیسه خانه معدن استان کرمانشاه اظهار کرد: فقط در بعد حمل و نقل ۲۵ درصد افزایش قیمت داشتیم و اول امسال نزدیک به ۲۰ درصد دستمزد کارگران و به تبع آن حق بیمه افزایش پیدا کرد.
کارگر از افزایش حدود سه برابری قیمت مواد ناریه که برای انفجار معادن به کار میرود هم خبر داد و یادآوری کرد: قیمت قطعات و تجهیزات مورد نیاز نیز در برخی موارد حتی تا سه برابر بیشتر شده است.
وی معتقد است، در پی این افزایش هزینهها باید حداقل ۱۵ درصد افزایش قیمت شن و ماسه داشته باشیم تا تولید آن صرفه اقتصادی داشته باشد.
رئیس انجمن تولیدکنندگان شن، ماسه و آسفالت کرمانشاه قیمت کنونی هر تن ماسه را حدود ۱۴ هزار تومان اعلام کرد و گفت: قیمت واقعی هر تن با محاسبه ارزش افزوده حدود ۱۵ هزار و ۲۰۰ تومان است، اما واحدهای تولیدی برای اینکه بتوانند رقابت کنند قیمت را پایینتر عرضه میکنند.
به گفته کارگر، قیمت هر تن شن نیز بسته به نوع آن از ۱۰ تا ۱۲ هزار تومان برای هر تن متغیر است .
انتهای پیام/د