به گزارش حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ستاد خبری جشنواره فیلم «مقاومت»؛ احسان کاوه عضو شورای اجرایی بخش پانزدهمین بینالملل جشنواره «مقاومت» درباره کیفیت و محتوای آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره عنوان کرد: با توجه به اینکه عمده ابزار و تجهیزات در اختیار صاحبان قدرت است، ما انتظار دریافت آثاری با کیفیت فنی خیلی بالا را نداشتهایم، اما در این دوره آثار مستند بسیار خوبی به دبیرخانه بینالملل ارسال شد که در انتخاب آنها دچار مشکل بوده ایم. آثاری که نه تنها در محتوا و در مسیر گفتمان مورد نظر جشنواره قرار دارند بلکه از بُعد کیفیت هنری و فنی نیز کارهای ارزشمندی به شمار میآیند.
وی اظهار کرد: آثار ارزشمندی به بخش داستانی جشنواره ارسال شده است که به موضوع پدیدههای شومی مانند داعش، رژیم کودک کش و ظالم صهیونیستی و سعودی پرداخته و با تاکید بر نقش ظلم و تفاوت آن با اسلام ناب محمدی، سعی در بالا بردن سطح آگاهی جامعه بینالملل دارد.
عضو شورای اجرایی بخش بینالملل جشنواره مضامین فیلمهای دریافتی در بخش بینالملل جشنواره را متنوع خواند و عنوان کرد: امسال در بخش بینالملل در همه زمینههایی که در آن انسانیت مورد تعدی قرار گرفته است، آثار خوبی دریافت کردهایم که در آنها به موضوعاتی، چون «ظلم به بومیان و سرخپوستان آمریکایی» و «توجه به مقاومت» پرداخته شده است.
وی ادامه داد: برخی از آثار با دقت به موشکافی مسئله سوریه و مردم جنگزده پرداخته و مقاومت آنها را به نمایش میگذارند. برای مثال برخی از آثار مقاومت ایزدیها، کردها، شیعیان و اهل تسنن عراقی که با اتحاد کامل توانستند در برابر داعش بایستند را به نحوی تاثیرگذار نشان داده اند. در این میان آثار بسیار خوبی در زمینه نقد به سیاستهای داخلی و خارجی ایالات متحده نیز وجود دارد. در قالب مستند کوتاه و بلند و داستانی نیز شاهد بهرهمندی از مضامین ذکر شده و تنوع آثار بوده ایم.
کاوه در پایان حضور کشورهای مختلف در پانزدهمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم «مقاومت» را بیسابقه دانست و گفت: امسال شاهد ارسال آثار از بیش از ۷۰ کشور بودهایم که این حضور نسبت به دورههای گذشته جشنواره بیسابقه بوده است.
گفتنی است؛ پانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت از ۵ تا ۹ آذر ماه سال جاری در تهران برگزار میشود.
انتهای پیام/