کارشناس ارشد بهداشت و ایمین مواد غذایی شیراز، پیرامون تفاوت شیر‌های سنتی که به صورت فله‌ای توزیع می‌شود و شیر‌های پاستوریزه، توضیح داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ لیلا محبی کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: شیر‌های فله‌ای دارای میکروب‌های بیماریزا هستند که حتی از راه پوست انسان نیز قابل جذب هستند و می‌توانند باعث ایجاد بیماری شوند.

او با بیان اینکه در فرآیند جوشاندن شیر فله در منزل ممکن است حرارت به صورت یکسان به تمام اجزای شیر نرسد، افزود: در این حالت میکروب‌ها در سطح شیر می‌توانند زنده باقی بمانند و برای مصرف کننده ایجاد مشکل کنند.

محبی ادامه داد: جوشاندن مستقیم و طولانی شیر مقداری از ارزش غذایی شیر را می‌کاهد و بخش عمده‌ای از مواد مفید شیر از جمله پروتئین‌ها به ته ظرف چسبیده و از دسترس مصرف کنندگان خارج می‌شود؛ در حالی که در تولید شیر پاستوریزه در کارخانه در مدت زمان خیلی کوتاه و در دمای ثابت، حرارت به صورت یکسان به تمام نقاط شیر می‌رسد.
انتهای پیام/ر

مصرف شیر‌های سنتی یا شیر‌های پاستوریزه

برچسب ها: تغذیه ، اخبار سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۹ ۱۷ مهر ۱۳۹۷
اشکال شیر پاستوریزه این است که مزه آب می دهد در حالی که برای خوش طعم شدن شیر حتی از شیر کامل هم باید مقداری آب تبخیر گرفته شود تا حجم آن به نصف برسد.
آخرین اخبار