![قاتل دانشجوی کوی دانشگاه دستگیر شد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/30/20358525_371.png)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ لیلا محبی کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: شیرهای فلهای دارای میکروبهای بیماریزا هستند که حتی از راه پوست انسان نیز قابل جذب هستند و میتوانند باعث ایجاد بیماری شوند.
او با بیان اینکه در فرآیند جوشاندن شیر فله در منزل ممکن است حرارت به صورت یکسان به تمام اجزای شیر نرسد، افزود: در این حالت میکروبها در سطح شیر میتوانند زنده باقی بمانند و برای مصرف کننده ایجاد مشکل کنند.
محبی ادامه داد: جوشاندن مستقیم و طولانی شیر مقداری از ارزش غذایی شیر را میکاهد و بخش عمدهای از مواد مفید شیر از جمله پروتئینها به ته ظرف چسبیده و از دسترس مصرف کنندگان خارج میشود؛ در حالی که در تولید شیر پاستوریزه در کارخانه در مدت زمان خیلی کوتاه و در دمای ثابت، حرارت به صورت یکسان به تمام نقاط شیر میرسد.
انتهای پیام/ر