باحضور مدیر کل آموزش و پرورش فارس بدرقه دانش آموزان و معلمان ورزشکار استان اعزامی به المپیک ژیمنازیاد ۲۰۲۵ صربستان انجام شد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ فرشید قاسمی در آئین بدرقه دانش‌آموزان و معلمان ورزشکار فارسی اعزامی المپیک ژیمنازیاد ۲۰۲۵ جهان به صربستان که در شیراز برگزار شد، گفت: دانش‌آموزان و معلمان اعزامی نشان دادند که عزم، اراده و پشتکار تا چه اندازه سرنوشت‌ساز است، در واقع داستان موفقیت تازه شروع شده است و می‌دانیم که در میدان رقابت جهانی خوب می‌درخشند.

او ادامه داد: دانش‌آموزان اعزامی الهام‌بخش بوده و پیام امید، انگیزه و موفقیت را به دل دیگر دانش‌آموزان وارد کردند.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس با اشاره به این‌که ورزشکاران ما سفیران اخلاق هستند، افزود: رقابت سالم از هر چیزی مهم‌تر است. ورزشکاران ایران، سفیران جمهوری اسلامی هستند و باید حس دوستی و احترام به رقبا بدهند و سرلوحه اخلاق ملی و ورزشی باشند. 

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش فارس نیز گفت: ۱۱ نفر از دانش‌آموزان و معلمان استان فارس به عنوان بازیکن، مربی و سرپرست تیم‌های ملی جمهوری اسلامی ایران به مسابقات المپیک دانش‌آموزان جهان (ژیمنازیاد ۲۰۲۵) در صربستان اعزام می‌شوند.

سید کاظم حسینی افزود: هفت نفر از دانش‌آموزان و چهار نفر از معلمان تربیت‌بدنی فارس با عضویت در تیم‌های ملی، بسکتبال، تنیس روی میز، دو میدانی، تکواندو، کشتی، پارا دو میدانی و بوکس جمهوری اسلامی ایران به مسابقات المپیک زیر ۱۵ سال دانش‌آموزان جهان (ژیمنازیاد ۲۰۲۵) در صربستان اعزام می‌شوند.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش فارس گفت: این دانش‌آموزان با درخشش در مسابقات کشوری و اردو‌های انتخابی موفق شدند به عضویت تیم‌های ملی دانش‌آموزی جمهوری اسلامی ایران درآیند.

حسینی بیان کرد: الینا ابراهیمی، پایه هشتم از آموزشگاه خاکره ناحیه یک شیراز در رشته تنیس روی میز؛ سیده فاطمه‌زهرا نعمتی، پایه هشتم از آموزشگاه امام رضا (ع) ناحیه یک شیراز در رشته بسکتبال؛ ستایش حصاری، پایه هفتم از آموزشگاه معطری ناحیه دو شیراز در رشته دو میدانی، دانش‌آموزان دختر استان فارسی هستند که با عضویت درتیم‌های ملی دانش‌آموزی به این مسابقات اعزام می‌شوند.

وی افزود: سید ایلیا شاپوریان، پایه نهم از دبیرستان بقیه‌الله (عج) ناحیه یک شیراز در رشته بسکتبال؛ پویان نوروزی، پایه هشتم از آموزشگاه اندیشه قیروکارزین در رشته بوکس؛ مرتضی کاظمی، پایه هفتم از آموزشگاه احسان دو ناحیه سه شیراز در رشته کشتی فرنگی و دانش‌آموز با نیاز‌های ویژه، امیر علی زارع، پایه هشتم از مدرسه علوم و معارف ناحیه چهار شیراز در رشته پارا دو میدانی به عنوان ورزشکار پسر استان فارسی عضو تیم ملی به این مسابقات اعزام می‌شوند.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش فارس تصریح کرد: با نظر فدراسیون ورزش دانش‌آموزی کشور چهار نفر از معلمان تربیت‌بدنی استان نیز به عنوان مربی و سرپرست تیم‌های ملی دانش‌آموزان به مسابقات جهانی صربستان اعزام می‌شوند.

حسینی اظهار کرد: دبیران تربیت بدنی زهره فتحی از ناحیه سه شیراز به‌عنوان مربی تیم ملی دو میدانی؛ هاشم حاصلی از ناحیه چهار شیراز به عنوان مربی تیم دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه؛ حسن استخر از درودزن به عنوان سرپرست تیم ملی تکواندو و ابوذر زیدآبادی‌نژاد رئیس هیأت ورزش دانش‌آموزی استان فارس نیز بعنوان سرپرست تیم ملی کشتی به این مسابقات اعزام می‌شوند.

او افزود: مسابقات المپیک دانش‌آموزی زیر ۱۵ سال جهان تحت عنوان یمنازیاد ۲۰۲۵ از ۱۴ لغایت ۲۶ فروردین ماه به میزبانی کشور صربستان برگزار می‌شود.

حسینی بیان کرد: اردوی انتخابی دانش‌آموزی در بهمن برگزار شده و بازیکنان منتخب در اردو‌های تیم‌های ملی شرکت کرده‌اند که فروردین ماه به صربستان اعزام می‌شوند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.