به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ثابت شده یکی از محبوبترین آنتی بیوتیکهای مورد استفاده در ایالات متحده به نام لواکوین میتواند منجر به فلج، درد مبهم مفاصل، شکستگی تاندون، تنفس دشوار، خستگی، سرگیجه، اضطراب، و حتی آسیب عصبی دائمی شود.
به عقیده متخصصان ۳۰ درصد از موارد تجویز آنتی بیوتیک خوراکی کاملا غیر ضروری است و این داروها تنها باید زمانی مصرف شوند که مزایای بالقوه آنها از عوارض جانبی شان بیشتر باشد. به بیان دیگر آنتی بیوتیکها باید گزینههای آخر برای درمان باشند.
خبر خوب این است که بسیاری از گزینههای غذایی که ما روزانه مصرف میکنیم، خواص طبیعی آنتی بیوتیک را دارند و میتوانند همزمان هم مانع ایجاد عفونت شده و هم سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کنند:
چای سبز: چای سبز نیز یک آنتی بیوتیک طبیعی است که به دلیل دارا بودن اپی گالوکاتچین گالات اکثر باکتریها را ناکار میکند. از آنجایی که چای سبز قدرت شکست سلولهای چربی را دارا است ارزش مصرف روزانه را دارد.
لیمو ترش: لیموترش یکی از مرکبات پرخاصیت است؛ چون سرشار از ویتامین سی بوده و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. این میوه برای مقابله با ویروسهای زمستانی مانند آنفلوانزا، سرماخوردگی و یا آنژین موثر است. لیموترش تب را کاهش میدهد و نوشیدن مخلوط آب لیموترش و آب به صورت ناشتا بهره مندی از خواص آن را افزایش میدهد.
گون: آستراگالوس یک گیاه بومی چینی است. از بیش از ۲۰۰۰ سال پیش در کشورهای آسیایی از این گیاه برای تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از آنفلوانزا و سرماخوردگی استفاده میشود. این گیاه با تحریک تولید موادی به نام انترفرون (ماده افزایش دهنده قدرت دفاعی بدن) با بروز بیماریها و عفونتها مقابله میکند. گون خواص ضدالتهابی و آنتی باکتریایی دارد. این گیاه حاوی آنتی اکسیدان بوده و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. برای کاهش فشارخون و پیشگیری از دیابت نیز میتوانید به این گیاه اعتماد کنید.
زردچوبه: کورکومین، یک ماده فعال زیستی در زردچوبه است که خواص ضد باکتری و ضد میکروبی دارد. کورکومین علاوه بر ویژگی ضد التهابی، یک عامل موثر قدرتمند در برابر سرطان، بیماریهای خودایمنی، بیماریهای التهابی و ... است ضمن این که خاصیت ضد عفونی کننده دارد.
اسانس پونه کوهی: گیاه ارگانو که به پونه کوهی نیز معروف است بدون شک یکی از آنتی بیوتیکهای طبیعی قوی محسوب میشود. نتایج بررسیها نشان میدهد که این گیاه قدرت تخریب باکتریهای پنوموکوک، استافیلوکوک، استرپتوکوک و انتروکوک را به ترتیب به میزان ۹۶،۹۲، ۸۳، ۷۸ درصد دارد. روغن ارگانو برای مقابله با ویروس ها، عفونتها و تب مورد استفاده قرار میگیرد. محققان معتقدند که روغن ارگانو برای درمان ۲۵ نوع باکتری مختلف از جمله باکتریهایی که نسبت به آنتی بیوتیک مقاوم شده اند و همچنین باکتریهای عامل عفونتهای روده ای، عفونتهای مجاری ادراری، تب تیفوئید (حصبه)، وبا، زخمها و عفونتهای پوستی مفید هستند. قدرت ضدویروسی این گیاه برای مقابله با آنفلوآنزا، سرماخوردگی، سرخک و اوریون از شهرت خوبی برخوردار است.
سرکه سیب: دارای خواص آنتی بیوتیکی، ضد قارچی و ضد عفونی کننده است و میتواند به جلوگیری از سرطان نیز کمک کند. این نوع سرکه همچنین میتواند باعث کاهش سوزش سر دل، کاهش وزن و کاهش کلسترول شود. علاوه بر این، از سرکه سیب میتوان به عنوان استریل کننده و ضد عفونی کننده به صورت موضعی استفاده کرد.
عسل: یکی از منابع طبیعی آنتی بیوتیکها است و برای درمان زخمها و پیشگیری از عفونتها توصیه میشود. مهم است که هنگام خرید عسل، از نوع خام، غیر پاستوریزه و در واقع ارگانیک آن را خریداری کنید. عسلهای تصفیه شده بسیاری از مزایای بهداشتی خود را از دست میدهند. توجه داشته باشید که عسل میتواند همچنین مانع شکلات گوارشی و سرماخوردگی شود و گلودرد را نیز تسکین دهد.
سیر: آلیسین موجود در آن از بدن در برابر انگل ها، باکتریها و عفونتها محافظت میکند. در روزهای سرد سال، سیر را به صورت خام هر روز به رژیم غذایی تان بیفزایید.
هسته گریپ فروت: عصاره هسته گریپ فروت یک آنتی بیوتیک طبیعی است که به صورت قطره یا کپسول عرضه شده است. این ماده سرشار از فلاوونوئیدها است و یکی از بهترین درمانهای طبیعی التهابهای دستگاه گوارشی محسوب میشود.
عصاره زنجبیل: خواص آنتی بیوتیکی و ضد باکتریایی دارد. از عصاره زنجبیل در درمان سرماخوردگی، تهوع، آسم، تورم و دردهای معده استفاده میشود.
منبع: آوای سلامت
انتهای پیام/