به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند؛ نصرآبادی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی در دیدار با فرماندار قاینات گفت : این پروژه ها در قالب چهار طرح آبخیزداری بزرگ در 11 شهرستان استان اجرا شد.
وی کنترل سیلاب ها و روان آب ها، بهبود کمی و کیفی منابع آب زیرزمینی، احیای مراتع و کاهش خسارت خشکسالی و جلوگیری از فرسایش های بادی را از اهداف اجرای این طرح ها ذکر کرد.
نصرآبادی گفت: سالانه به طور میانگین 700 میلیون مترمکعب روان آب در استان هدر می رود که با توجه به استمرار خشکسالی و بروز شرایط بحرانی تلاش ما این است که با اجرای طرح های آبخیزداری نهایت استفاده را از این روان آب ها داشته باشیم.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی ادامه داد: وسعت حوزه های آبخیز خراسان جنوبی هفت میلیون و 500 هزار هکتار است.
کریمی فرماندار قاینات هم در این دیدار با بیان اینکه اجرای طرح های آبخیزداری در بالادست قنوات نقش موثری در احیای قنوات دارد گفت: احیای قنوات حل سه مشکل اساسی از جمله تامین آب شرب روستاییان، دام و ماندگاری را در روستاها به دنبال دارد.
وی افزود: اجرای طرح های آبخیزداری باعث کنترل سیلاب حاصل از بارندگی و تغذیه چاه های کشاورزی روستاها نیز می شود.
کریمی بیان کرد: با توجه به تغییر اقلیم، کاهش بارندگی سالیانه و فقر منابع آبی اگر برنامه ای در خصوص تقویت منابع آب زیرزمینی نداشته باشیم به طور قطع در آینده با مشکل مواجه خواهیم شد.
انتهای پیام /ک