به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛هواپیمای نظامی «ایلوشین-۲۰» ارتش روسیه شامگاه ۲۶ شهریور با شلیک موشک از سامانه روسی اس ۲۰۰ که در اختیار پدافند سوریه است، در غرب سوریه ساقط شد و تمام ۱۵ خدمه پروازی آن کشته شدند.
روسها پس از آن انگشت را به سوی تل آویو نشانه رفتند و پس از آن بود که مقامات رژیم صهیونیستی تقلا کردند اوضاع را به هر شکلی که شده سرو سامان دهند. در این ارتباط بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی، «عامیکام نورکین» فرمانده نیروی هوایی ارتش این رژیم را به روسیه فرستاد تا «مستندات» تل آویو را در خصوص این رویداد به مقامات مسکو ارائه کند و او بعد از دیدار با شماری از مقامات روس، جمعه گذشته به تل آویو بازگشت.
صهیونیستها با هر هدفی که دست به این کار زدند نمی دانستند که این اقدام چه تبعات سنگینی برای تل آویو به دنبال دارد. پس از این حادثه سقوط بود که روسها از عزم خود دادن سامانه اس ۳۰۰ به دمشق خبر دادند.
در همین رابطه با «نجدت انزور» نایب رییس پارلمان سوریه گفتگو کرده ایم که شرح آن از نظر می گذرد.
متعاقب اسقاط هواپیمای روسیه در سوریه که با شیطنت اسراییل صورت گرفت روسیه اعلام کرد که سامانه اس ۳۰۰ را به سوریه تحویل می دهد. دلایل این امر از سوی روسیه چیست؟
به صورت مستقیم قدرت دشمن در هدف قرار دادن مراکز علمی و پژوهشی و کارخانه های خصوصی و معمولی سوریه را محدود می کند؛ دشمن هنگام حمله به این مراکز مدعی می شود که آنها متعلق به حزب الله یا ایران بوده اند و این ادعایی سخیف استاین موضوع تحولی طبیعی و در چارچوب روابط مستحکم و تاریخی میان متحدان مبارزه گر با تروریسم به ویژه میان سوریه و روسیه است. اینگونه اقدامات که جزء همکاری های بسیار مهم هستند، باید صورت گیرد و اگر این موضوع به آرزوها مربوط است، یقین داریم که دوست روس ما از مدت ها پیش در آرزوی اجرای آن بوده است.
ما نیز طبیعتا میزان پیچیدگی ها در روابط منطقه ای و بین المللی را درک می کنیم؛ به ویژه اینکه هدف هر محور مبارزه کننده با تروریسم، بازگرداندن توازن به روابط بین المللی از طریق حفظ ثبات و ناکام گذاشتن سیاست ایجاد آشوب تحت مدیریت آمریکایی ها است.
بنابراین اطمینان داریم که این تحول که در چارچوب روابط صورت گرفته است، تحولی عظیم است که قدرت رژیم صهیونیستی را در همکاری مستقیم با گروه های تروریستی موجود در سوریه به میزان زیادی تضعیف و ناکارآمد می کند.
از سوی دیگر به صورت مستقیم قدرت دشمن در هدف قرار دادن مراکز علمی و پژوهشی و کارخانه های خصوصی و معمولی سوریه را محدود می کند؛ دشمن هنگام حمله به این مراکز مدعی می شود که آنها متعلق به حزب الله یا ایران بوده اند و این ادعایی سخیف است.
زیرا ایران و حزب الله به کارخانه ها در سوریه نیاز ندارند و طبیعتا دشمن در صدد هدف قرار دادن رابطه تکمیل کننده عناصر مقاومت از ایران تا عراق و سوریه و لبنان است. این سلاح (سامانه اس ۳۰۰) قدرت دفاعی ارتش سوریه که پیش از سال ۲۰۱۱ از آن برخوردار بود، به ارتش بازمی گرداند و توان آن را بسیار افزایش می دهد.
اسراییل اعلام کرده که این اقدام روسیه خطرناک است و تنش در منطقه را زیاد می کند. واکنش احتمالی اسراییل در صورت عملیاتی شدن این موضوع چیست؟
هر پاسخ و واکنشی بدهند، باز هم شکست خورده هستند. زیرا اطلاعات آنها در ارزیابی توان ارتش و ملت و رهبری سوریه ناکام مانده است. تا جایی که پژوهش های آنها از سقوط دولت سوریه در کمتر از یک سال خبر داده بود اما اکنون حکومت دشمن درصدد بازیابی ایرادات سیاست های خود است.
از سوی دیگر محور دنباله رو دشمن در حال متزلزل شدن است. این در حالی است که اتحاد مداوم از چین تا روسیه و ایران و همپیمانان مقاومت، در حال تقویت است. طبیعتا در حال حاضر ایران بیش از دیگران مورد هجمه است اما پس از ایجاد ثبات در سوریه، وضعیت ایران نیز بسیار بهتر خواهد شد و تمام تلاش های آمریکا و اسرائیل هم به شکست منجر می شود.
تحویل سامانه اس ۳۰۰ به سوریه چه تغییری در موازنه قوای منطقه ایجاد خواهد کرد؟
طبیعتا آمریکا و اسرائیل از این اقدام خیلی هراس دارند. زیرا نیروهای هوایی آنها عامل غلبه شان بر کشورهای محور مقاومت بود و هنگامی که این یگان آنها از کار بیافتد، موازنه قوا خیلی بیشتر با میل و منافع ما در عرصه میدانی شکل می گیرد.
بیشتربخوانید:۴۰۰ میلیارد دلار، خسارت جنگ تحمیلی در سوریه
باید اشاره کنیم که سامانه دیگر غیر از اس ۳۰۰ شاید مهم تر باشد. از سوی دیگر ما باید قدرتمان را در دیگر میادین از جمله اقتصاد، فرهنگ، تربیت و رسانه و غیره افزایش دهیم و تحولی جامع در مقابله با نقشه های غرب و خادم هایشان در منطقه به ویژه اسرائیل ایجاد کنیم.
منبع: مهر
انتهای پیام/