مرد آمریکایی بطری‌های پلاستیکی آب را به مرکز بازیافت تحویل می‌دهد تا با دریافت ۷ دلار پول لازم برای خرید مواد مخدر را به دست آورد.

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مرد آمریکایی در ایالت اورگان پس از خرید بطری‌های پلاستیکی و تخلیه آن‌ها روی زمین، این بطری‌ها را به مرکز بازیافت تحویل می‌دهد و در ازای هر سه بسته بطری آب 7 دلار دریافت می‌کند.

این معتاد آمریکایی که بیشتر به مامورین بازیافت شبیه است برای تامین هزینه مواد مصرفی خود روش جالب و عجیبی را در پیش گرفته است. با وجود صرف هزینه پول حاصل از این روش برای عملی غیرقابل قبول ولی اقدام این فرد معتاد کمکی به جمع‌آوری بطری‌های پلاستیکی و آلودگی کمتر محیط زیست است.

یک شاهد عینی که از این فرد تصویربرداری کرده است گفت: پس از بیرون آمدن از فروشگاه در کنار خیابان مشغول راه رفتن بودم که دیدم، مردی مشغول خالی کردن بطری‌های آب روی زمین است و پس از کمی دقت به ظاهر مرد متوجه شدم او را می‌شناسم. او یک فرد معتاد است که با خالی کردن بطری‌های پلاستیکی آب قصد تحویل آن‌ها به مرکز بازیافت و دریافت پول را دارد.

روش جالب مرد آمریکایی برای تهیه مواد مخدر +عکس


بیشتر بخوانید: ترفند خلاقانه ژاپنی‌ها برای عمل ضرب اعداد +فیلم


انتهای پیام/

مواد مخدر در ازای بطری‌های پلاستیکی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.