به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،مینا قاضی زاده رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان ضمن تسلیت به مناسبت ایام سوگواری سالار شهیدان حضرت سید الشهداء (ع) در این رابطه گفت: به استناد ایین نامه بازرسی و معاینه بهداشتی گوشت در کشتارگاههای کشور و با عنایت به بخشنامه سازمان دامپزشکی کشور، کلیه اقدامات لازم برای حفظ سلامت شهروندان صورت گرفته است.
قاضی زاده گفت: کلیه پرسنل فنی دامپزشکی اعم از دکتر دامپزشک، کارشناسان، کاردانها و تکنسینهای دامپزشکی و بهداشت گوشت به همراه ناظرین شرعی در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی از ساعت ۷ صبح لغایت ۲۱ شب در قالب اکیپهای ثابت و سیار و کنترل نظارت بهداشتی در شبکههای دامپزشکی شهرستان در قالب دو شیفت کاری سازماندهی شده اند.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان با اعلام اینکه اولویت کشتار دام قربانی در کشتارگاه دام است گفت: طی برنامه ریزی صورت گرفته کلیه کشتارکاههای دام استان در ایام تاسوعا و عاشورا از ساعت ۷ لغایت ۱۳ آماده ارائه خدمات به همشهریان محترم میباشند.
این مسئول در خصوص معاینه قبل از کشتار دام توسط دامپزشکان تاکید کرد و گفت: سلامت و بهداشتی بودن آلایش خوراکی دام، رعایت مسائل بهداشتی هنگام ذبح دام و نگه داری گوشت کشتار شده به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال از نکات مهمی هستند که بایستی توسط شهروندان رعایت گردد.
وی با اعلام اینکه بیماری مشترک تب کریمه کنگو از مهمترین بیماریهای مشترک بین انسان و دام محسوب میشود بیان داشت: از شهروندان تقاضا میشود حتما دام نذری خود را در کشتارگاه دام ذبح نمایند و از کشتار دام جلوی دسته جات عزاداری جداً خودداری نمایند.
قاضی زاده در پایان اظهار داشت: مردم شریف استان میتوانند از طریق شماره تماس چهار رقمی ۱۵۱۲ شماره تلفن شبکههای دامپزشکی شهرستان مربوطه با کارشناسان دامپزشکی تماس حاصل نمایند.
انتهای پیام/ی