حسین تاجیک دبیر علمی کنگره ملی بهداشت مواد غذایی در ارومیه در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ؛ گفت: کنگره ملی بهداشت مواد غذایی با همکاری دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه و انجمن علمی بهداشت مواد غذایی ایران روزهای ۱۴ و ۱۵ شهریور ماه در دانشگاه ارومیه برگزار میشود.
وی افزود: ۲۴۰ نفر از متخصصان صنایع و علوم غذایی در مجموع ۴۲۰ مقاله در موضوعات مختلف به دبیرخانه این کنگره مقاله ارسال کرده اند.
تاجیک بهداشت بازرسی گوشت، سم شناسی مواد غذایی، بهداشت و صنایع شیر، استفاده از ترکیبات طبیعی در محصولات غذایی، بهداشت و فرآوری محصولات شیلاتی، کنترل بیولوژیک عوامل بیماری زا در مواد غذایی، روشهای نوین نگهداری مواد غذایی، سیستمهای مدیریتی در بهداشت و ایمنی مواد غذایی، سیمای بسته بندی فعال هوشمند در مواد غذایی، غذا؛ تغذیه و سلامتی، تقلبات در مواد غذایی، سیمای نانو فناوری و زیست فناوری در ایمنی غذا، استانداردهای ملی و بین المللی مواد غذایی، روشهای مدرن شناسایی و آنالیز آلایندههای غذایی از جمله موضوعات مقالات ارسال شده به این کنگره ملی عنوان کرد.
وی تصریح کرد: از بین مقالات رسیده ۳۴ به صورت سخنرانی و ۳۰۶ مقاله نیز به صورت پوستر ارائه میشود.
دبیر علمی کنگره ملی بهداشت مواد غذایی هدف از برگزاری این کنگره را ارائه آخرین دستاوردهای تحقیقاتی در خصوص بهداشت مواد غذایی برشمرد.
تاجیک گفت: برگزاری ۶ کارگاه علمی و تخصصی مرتبط با رشته بهداشت مواد غذایی از برنامههای جنبی این کنگره است.
انتهای پیام/ی