![در بازار میوه چه میگذرد؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20323974_278.jpg)
نادر فلاحی، مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، تصریح کرد: در فاز نخست پاکسازی محوطه، نخاله برداری و نظافت داخل بنای تاریخی انجام می شود.
وی افزود: همچنین شیب بندی و اجرای آجرفرش پشت بام بنا در 200 متر مربع با 50 میلیون تومان اعتبار آغاز شده است.
به گفته مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل در ادامه داربست های اطراف بنا که زیبایی منظر را مخدوش کرده است، برداشته خواهد شد.
فلاحی تصریح کرد: طرح کلی ساماندهی اثر تاریخی نیز آماده سازی شاده و طی هفته های آتی به سازمان میراث فرهنگی ارسال می شود.
وی با تاکید به اینکه جمعه مسجد از آثار شاخص تاریخی این استان است، اضافه کرد: این اثر تاریخی مربوط به دوره سلجوقی بوده و در سال 1315 به ثبت ملی رسیده است.
انتهای پیام/ح