به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛حجت الاسلام والمسلمین محمد صادق کفیل معاون آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) و استاد مرکز تخصصی مهدویتگفت: فلسفه انتظار حرکت دادن جامعه جهت برنامه ریزی ظهور امام عصر (عج) است. به عبارتی فلسفه انتظار به معنای گام برداشتن به سوی حضرت و مهیا شدن برای فرج میباشد. جامعه منتظر، جامعهای است که خود را برای ظهور امام زمان (عج) آماده میکند.
فلسفهی انتظار به معنای گام برداشتن به سوی حضرت و مهیا شدن برای فرج میباشد
وی در پاسخ به اینکه انتظار چه زمانی به پایان میرسد و ظهور حضرت مهدی موعود (عج) رخ میدهد، افزود: خداوند متعال نیز خواهان ظهور حضرت مهدی (عج) است و همینطور خود امام عصر (عج) نیز عاشقانه منتظر ظهور هستند، اما هنوز جامعهی ما برای این اتفاق مهیا و آماده نشده است و وقتی ما منتظر واقعی شدیم ظهور رخ خواهد داد.
بیشتر بخوانید:امام زمان (عج) پس از ظهور چگونه تفکر انسانها را ارتقا میدهند؟
حجت الاسلام والمسلمین کفیل ادامه داد: امام عصر (عج) دغدغه حکومت و دغدغه رشد توحیدی جامعه را دارند، اگر تا به حال ظهور رخ نداده است و امام زمان (عج) در پس پرده غیبت هستند، بجای سئوال از خداوند، ابتدا باید از خودمان سئوال کنیم که به چه دلیلی ظهور رخ نداده است؟.
معاون بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) با بیان ویژگیهای یک منتظر واقعی، یادآور شد: از ائمه اطهار روایات بسیاری داریم که گفته اند: "منتظر عین مجاهد است، خدا رحمت کند کسی که عمرش را وقف ما میکند"، منتظر واقعی جان میدهد تا دین بماند، بنابراین فرد منتظر میبایست همه وجودش را وقف دین کند. نظام زندگی مهدوی یعنی انسان در نظام زندگانیش یار دین بوده و دغدغه دین داشته باشد.
استاد مرکز تخصصی مهدویت درخصوص آگاهی و نظارت حضرت مهدی (عج) بر منتظرانش، افزود: امام بر همه عالم احاطه دارند و همه عالم را میشناسند. کل اعمال ما در محضر حضرت مهدی (عج) است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در جامعه باید شاخصهایی نظیر؛ فهم دوران غیبت و فهم حکومت امام زمان (عج) رخ دهد تا موضوع غیبت را جدی بگیریم و جامعهای آماده برای ظهور داشته باشیم.
منبع:میزان
انتهای پیام/
اللهم عجل لولیک الفرج