فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان از دستگیری یکی از مخلان نظم و امنیت عمومی و کشف یک دستگاه موتورسیکلت سنگین هوندا 1000 قاچاق به ارزش یک میلیارد و 500 میلیون ریال خبر داد.

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سرهنگ "حسن یار دوستی فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان اظهار داشت : در پی وصول شکایاتی مبنی بر ایجاد مزاحمت و رعب و وحشت توسط یکی از مخلان نظم و امنیت عمومی دریکی از محلات شهر اصفهان و انجام حرکات نمایشی و خطرآفرین با یک دستگاه موتورسیکلت سنگین ، بررسی موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: مأموران تحقیقات خود را آغاز کردند و موفق شدند مخفیگاه این فرد را شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضائی در عملیاتی غافلگیرانه او را دستگیر کردند.

سرهنگ یار دوستی بیان داشت : در بازرسی از مخفیگاه او یک دستگاه موتورسیکلت سنگین هوندا 1000 قاچاق کشف شد که کارشناسان ارزش آن را یک میلیارد و 500 میلیون ریال اعلام کرده‌اند .

این مقام انتظامی با اشاره به کشف تعدادی تجهیزات دفاعی غیرمجاز از مخفیگاه متهم ، اظهار داشت : در این رابطه پرونده تشکیل و متهم برای اقدامات قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شد.

سرهنگ حسن یار دوستی در پایان خاطرنشان کرد: پلیس شهر اصفهان اجازه نخواهد داد عده‌ای از اراذل و اوباش و مخلان نظم و امنیت عمومی در شهر جولان دهند و با این‌گونه افراد برخورد قاطع و قانونی می شود.

 

انتهای پیام/م

کشف موتورسیکلت میلیاردی قاچاق در اصفهان 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.