به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،اسحاق ابراهیمی با اشاره برنامهریزیهای انجام شده برای تقویت روحیه خودباوری زندانیان گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از 6500 نفر ساعت آموزش برای پرسنل زندانهای کردستان برگزار شده است.
وی افزود: کمیته آموزش و توانمندسازی زندانهای کردستان که همه اعضای آن افرادهای تحصیلکرده در حوزه علوم انسانی هستند، هرساله با برگزاری جلسات متعدد، نیازمندیهای مراکز اصلاحی و تربیتی استان را در حوزههای مختلف زندانبانی نوین بررسی کرده و بر اساس نیازمندیها دورههای آموزشی برگزار میکنند.
مدیرکل زندانهای استان کردستان نیروی انسانی کارآمد را گرانبهاترین عنصر و سرمایه در هر سازمان دانست و تصریح کرد: نیروی انسانی که دارای تخصص، مهارت و تعامل سازنده بین گروهی باشد، نقش مهمی در ارتقای عملکرد سازمانی دارد.
وی نیروی انسانی در مراکز زندانها را دارای نقشی بهمراتب حساس و با اهمیت در پیشبرد اهداف بیان کرد و ادامه داد: کمک به اصلاح و بازاجتماعی نمودن افراد بزهکار و به خطا رفته جامعه از وظایف خطیر و بسیار مهم پرسنل زندانها است و تحقق این رسالت مهم سازمانی، در گرو وجود نیروهای انسانی متخصص و توانمند خواهد بود.
ابراهیمی با بیان اینکه "تخصص و مهارت" تنها شرط لازم برای کار در زندانها نیست و افزود: کارکنان زندانها همواره با افراد آسیبپذیر جامعه سروکار دارند و خدمت به اینگونه افراد صرفاً از عهده کسانی برمیآید که علاوه بر این ویژگیها، از روحیهای بسیجی و خستگیناپذیر برخوردار باشند.
وی رسالت کارکنان مراکز اصلاحی و تربیتی را در دو حوزه «سازمانی» و «اجتماعی» عنوان و اظهار کرد: پرسنل زندان در حوزه «رسالت سازمانی» خود باید با بکارگیری تدابیر مناسب ضمن تامین امینت زندانها، فعالیتهای اصلاحی و تربیتی را در خصوص زندانیان بهدرستی انجام بدهند اما در خصوص «رسالت اجتماعی» که این پرسنل سخت کوش عهدهدار آن هستند، باید با اجرای اقدامات پیشگیرانه در سالمسازی جامعه موثر واقع شوند.
مدیرکل زندانهای استان کردستان توانمندسازی پرسنل را موجب افزایش بهرهوری آنان در مجموعه دانست و خاطر نشان کرد: دورههای آموزشی شغلی، تخصصی و منطبق بر پست سازمانی میتواند تأثیر بهسزایی در افزایش بهرهوری کارکنان و از همه مهمتر پیشگیری از دچار روزمرگیشدن آنان داشته باشد.
انتهای پیام/م