اجرایی مدیرکل شیلات استان کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه گفت : سرانه مصرف ماهی در کشور 12 ککیلوگرم است که این میزان سرانه مصرف ماهی در استان کرمانشاه ۳ کیلو کمتر از میانگین کشوری است و رقم 9 کیلوگرمک است.
وی گفت :در سال 96 سرانه مصرف 9 کیلو بوده که پیش بینی می کنیم این رقم در سال 97 به 9/5 کیلو برسد .
اجرایی افزود :بیشترین سرانه مصرف ماهی مربوط به ماهیان سردآبی یعنی قزل آلا است و در سال 96 با تولید 11400 تن ماهی سردآبی رتبه پنجم تولید ماهیان سردابی را در بین استان های غیرساحلی داریم.
وی افزود : ماهیان سردابی در ریجاب دالاهو داریان پاوه جوانرود تولید می شوند.
اجرایی ادامه داد :ماهیان گرمابی عمدتا در منطقه قصرشیرین است .
وی گفت : حاصل فعالیت آبزی پروری در سال 96 تولید 17206 تن انواع آبزیان در غالب پرورش ماهی سردابی گرمابی خاویار و میگو بوده است .
اجرایی گفت : در قصرشیرین تنها مرکز تکثیر میگو آب شیرین را داریم.
اجرایی ادامه داد : سرانه مصرف ماهی در سال 73 میزان 250 گرم بود که این رقم اکنون به 9 کیلو گرم رسیده است.
انتهای پیام/د