۱۲ هزار و ۵۰۰ هزار تن مرغ در هر دوره ۴۵ روزه در صومعه سرا تولید می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛سید جواد حسینی مدیر عامل تعاونی مرغداران شهرستان صومعه سرا گفت: ۱۲ هزارو ۵۰۰ هزار تن مرغ در هر دوره ۴۵ روزه در ۱۸۵ مرغداری فعال صومعه سرا تولید می‌شود.

وی افزود: شهرستان صومعه سرا در زمینه تولید مرغ رتبه دوم و در زمینه کیفیت و بازارپسندی رتبه نخست را در استان گیلان به خود اختصاص داده است.

مدیر عامل تعاونی مرغداران شهرستان صومعه سرا تصریح کرد: ۴۰ درصد از مرغ‌های تولید شده شهرستان صومعه سرا، روزانه به خارج استان صادر می‌شود.

 

انتهای پیام/م.ع

پرورش بیش از ۱۲ هزار تن مرغ در صومعه سرا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.