نود هزار تن گوشت مرغ از ابتدای امسال تاکنون در گیلان تولید و به بازارعرضه شده است .

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازگیلان؛

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان اعلام کرد : این مقدار گوشت مرغ در 780 مرغداری استان تولید شد.

ایرج بنیادی ارزش 90 هزار گوشت مرغ را 378 میلیارد ریال اعلام کرد.وی با بیان اینکه مرغداری های گیلان در هر دوره 2 ماهه ظرفیت پرورش 17میلیون قطعه جوجه را دارد گفت : با هدف تنظیم بازار در هر دوره حدود 8 و نیم میلیون قطعه معادل نیمی از ظرفیت تولید مرغ داری های استان جوجه ریزی می شود.ایرج بنیادی افزود : در مرغداری های گیلان سالانه 5 دوره جوجه ریزی می شود.40 درصد گوشت مرغ تولیدی گیلان به بازار های تهران و یک و نیم درصد به کشورهای عراق و افغانستان صادر و 58 و نیم درصد بقیه در داخل استان مصرف می شود.


انتهای پیام

برچسب ها: گیلان ، گوشت ، مرغ ، تولید ، جوجه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.