به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، امروز، دوشنبه 15 مردادماه، منصور کوهی رستمی، مدیرکل کتابخانه های عمومی خوزستان و فرزاد حسینی، رئیس کارگروه فرهنگی، اجتماعی خانواده نخبگان و مدیرکل پزشکی قانونی خوزستان در محل اداره کل پزشکی قانونی استان دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار فرزاد حسینی، رئیس کارگروه فرهنگی، اجتماعی خانواده نخبگان خوزستان بر اهمیت و تاثیر نهادهای فرهنگی در بطن جامعه تاکید کرد و گفت: اعتبار و جایگاه والای کتابخانه های عمومی در بین سازمان های دیگر قابل مقایسه نیست و این به دلیل وجود کتاب و علم آموزی است.
وی بیان داشت: رضایتمندی و علاقه به کار در حوزه های مختلف و آموزش شاد زیستن برای پرسنل در محیط کار می تواند سبب رضایتمندی مردم از کتابخانه های عمومی شود.
حسینی بهترین فراغت را کتابخوانی عنوان و اذعان کرد: اگر این فراغت با جذابیت ها و نیازهای مردم مرتبط شود، میزان علاقمندی مردم به کتاب و مراجعه به کتابخانه های عمومی نیز افزایش می یابد.
حسینی آمادگی خود را برای اجرای برنامه های مشترک اداره کل پزشکی قانونی با کتابخانه های عمومی اعلام کرد و اظهار داشت: در اجرای کارگاه های آموزشی و مهارتی برای عموم و اعضا در محل کتابخانه های عمومی، طرح اهدا کتاب سازمان ها و ادارات استان و در اختیار گذاشتن سالن آمفی تئاتر و سایر امکانات با کتابخانه های عمومی همکاری می کنیم.
مدیرکل پزشکی قانونی استان خوزستان با تشریح عملکرد سازمان در اجرای برنامه های فرهنگی، آموزشی و پژوهشی افزود: در سال های اخیر کسب رتبه دوم در فعالیت های پژوهشی در کشور، اجرای فرهنگ اهدا کتاب به همکاران و مردم، اجرای کارگاه های آموزشی چگونگی شاد زیستن، کاهش استرس و اجرای فعالیت های فرهنگی مناسبتی و مشترک با سازمان ها از جمله برنامه های اجرا شده این اداره کل است.
منصور کوهی رستمی، مدیرکل کتابخانه های عمومی خوزستان، در این دیدار با تقدیر از نگرش فرهنگی مدیریت پزشکی قانونی در بحث کتاب و کتابخانه های عمومی اذعان داشت: کتابخانه های عمومی بدلیل پاسخگویی به نیاز مردم به اطلاعات و با پوشش کلیه موضوعات می تواند در بطن جامعه مفید و موثر عمل کند و دلیل اعتبار نهاد کتابخانه های عمومی در سطح کشور نیز به همین جهت است.
وی تصریح کرد: آخرین داده ها و اطلاعات از نرم افزار تحت وب موجود در کتابخانه های عمومی(سامان)، میزان علاقه مردم به حوزه ادبیات، علوم اجتماعی و روانشناسی برای دانستن بیش از سایر حوزه ها بوده است و سلیقه مردم به انتخاب کتاب های پرمخاطب می تواند در برنامه ریزی و اجرای برنامه های متنوع فرهنگی رهمنون سازد.
رستمی اهدا کتاب های استفاده شده مردم و پرسنل شاغل در ادارات به کتابخانه های عمومی در مناطق محروم را امری ارزشمند تلقی کرد و گفت: اهدا کتاب به کتابخانه های عمومی در مناطق روستایی و محروم فعالیتی معنوی و ثواب است.
چالش های اجتماعی نیازمند آموزش مرتبط با نیازهای جامعه، بکارگیری ابزارها و امکانات در راستای بالا بردن سواد اطلاعاتی مردم در برخورد با چالش های اجتماعی، ایجاد زمینه و بستر لازم برای کسب دانش و اطلاعات و غیره از جمله نکات مورد اشاره در این گفتگو بود.
در این جلسه مقرر شد برنامه زمان بندی کارگاه های آموزشی برای عموم مردم با حضور کارشناسان خبره در کارگروه فرهنگی، اجتماعی و خانواده نخبگان استان و طرح اهدا کتاب پرسنل 10 سازمان استان به کتابخانه های عمومی مناطق محروم با همکاری اداره کل پزشکی قانونی انجام شود.
انتهای پیام/گ