اگر دلتان می خواهد یک شیرینی خانگی خوشمزه و در عین حال راحت بپزید، بهتر است این خبر را از دست ندهید. ما این جا پخت شیرینی شکری را به شما آموزش داده ایم شیرینی شکری یک شیرینی سنتی کرمانشاهی است.

طرز تهیه شیرینی خانگی )پخت شیرینی شکری(به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  شیرینی شکری از خوشمزه ترین شیرینی های سنتی کرمانشاه است که طرفداران بسیاری دارد. در خود استان کرمانشاه نیز این نان خوش طعم به صورت میان وعده عصر تهیه و پخته می شود. بی شک بانوان کرمانشاهی لذیذ ترین شیرینی شکری را می پزند و از این شیرینی بسیار خوشمزه برای پذیرایی از مهمانان خود چه بومی چه غیربومی استفاده می کنند. ما نیز در این خبر از باشگاه خبرنگاران جوان بر آن شده ایم تا طرز "پخت شیرینی شکری" به عنوان یک شیرینی خانگی را به طور کامل به شما آموزش دهیم. در ادامه با ما همراه شوید.

طرز تهیه شیرینی خانگی ( پخت شیرینی شکری)

در ابتدای شروع پخت هر نوع شیرینی خانگی لازم است که تمامی مواد اولیه مورد نیاز آن را تهیه و آماده کنیم. ما در این جا همه مواد لازم پخت شیرینی شکری را برای شما لیست کرده ایم.

مواد لازم برای پخت شیرینی شکری

  • کره: دو سوم پیمانه
  • شکر: یک ونیم پیمانه و مقداری برای تزئین
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • وانیل: 2 قاشق چای خوری
  • آرد: سه و نیم پیمانه
  • بکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
  • نمک: 1 قاشق چای خوری

هم چنین بخوانید: نحوه پخت شیرینی نارنجکی 


طرز تهیه شیرینی خانگی )پخت شیرینی شکری(


حتما بخوانید: 6 نوع شیرینی ساده و خوشمزه خانگی 


روش پخت شیرینی شکری یکی از خوشمزه ترین شیرینی های خانگی

ما در این جا طرز تهیه این شیرینی خانگی را به طور کامل و به صورت مرحله به مرحله برای شما بیان کرده ایم.

مرحله اول

در ابتدای کار برای پخت شیرینی شکری لازم است فر را روشن و آن را بر روی دمای 175 درجه سانتی گراد  تنظیم نمایید تا گرم شود.

مرحله دوم

روغن، شکر و کره را با یکدیگر به طور کامل مخلوط کنید و تا زمانی که یکدست و صاف شوند، هم بزنید.

مرحله سوم

در ادامه نیز تخم مرغ و وانیل را به مخلوط اولیه اضافه کرده و هم بزنید.

 مرحله چهارم

بکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب و بعد به مواد اضافه کنید. این مخلوط را تا زمانی که خوب خمیر بگیرد، هم بزنید.


بیشتر یاد بگیرید: طرز تهیه کیک شکلاتی با میوه های تابستانی 


طرز تهیه شیرینی خانگی )پخت شیرینی شکری(


هم چنین بخوانید: طرز تهیه کیک میوه های تابستانی 


مرحله پنجم 

پس از این که خمیر شیرینی شکری تان آماده شد آن را به توپ های کوچک هم اندازه تبدیل کنید.

مرحله ششم

تمامی توپک های درست شده را در مقداری شکر غلت دهید.

مرحله هفتم پخت شیرینی شکری خانگی

توپک ها را پس از غلتاندن در شکر به فاصله پنج سانتی متری از هم در سینی فر بچینید.  

مرحله آخر پخت شیرینی خانگی

سینی را داخل فر گذاشته و به مدت ده تا دوازده دقیقه زمان بدهید تا بپزند و سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید تا سرد شود .

 امیدواریم با این طرز تهیه شیرینی خانگی ( پخت شیرینی شکری ) یک  شیرینی خانگی خوشمزه بپزید و آن را در عصرانه خود میل و نوش جان کنید.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.