![تکذیب شایعه شمارهگذاری خودروهای مدل ۱۴۰۴ در سال جاری](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333849_545.jpg)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،مهدی جمعه پور رئیس اداره حفاظت محیط زیست کاشمر افزود :از متخلفان مزبور یک قبضه سلاح دولول و یک قبضه سلاح تک لول، هشت تیر فشنگ چهارپاره، 2 دستگاه دوربین چشمی و سایر ادوات شکاروصید ضبط شد.
جمعه پور افزود: با اخذ مجوز بازرسی از منزل آنان اجزای یک راس قوچ و میش وحشی نیز کشف شد .پس از تشکیل پرونده برای متخلفان، آنان تحویل مراجع قضایی شدند.
منطقه شکارممنوع سیدمرتضی بین دو اقلیم متفاوت سرد و مرطوب کوهسرخ و گرم و خشک کویر واقع شده و دارای تنوع زیستی است. جمعیت قابل ملاحظه ای از وحوش کوه زی مانند: کل، بز، قوچ و میش در این منطقه زندگی می کنند.
انتهای پیام//م.ص